Akşam spk bülten de %300 bedelsiz onaylanır mı ne dersiniz arkadaşlar ? Spk başvuru tarihi 12 aralık tam zamanı artık
SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam spk bülten de %300 bedelsiz onaylanır mı ne dersiniz arkadaşlar ? Spk başvuru tarihi 12 aralık tam zamanı artık
SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavana yapıştıramıyorlar zira bedelsiz yahut arz onayı gelmesse mallar elde kalacak![]()
bugun genel bir çıkış var ben onay dan oldugunu düşünmüyorum...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
selamlar..
herkese bol kazançlar
hadi bir tavanı görelim.
bu arada bende bültenden dolayı çıkış olarak düşünmüyorum.
haftalık grafigimiz çok güzel oluyor..
bunun yanında sektördeki diger hisselerin örnek smrtg gibi haftalıkları düzeliyor.
geçen gün yatırımcı ilişkilerini aradım bilanço ne zaman gelecek diye şubat sonu gibi olur dedi hüseyin bey tabi tam tarih veremiyor.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Gene yok onay. Bu spk ne iş yapar arkadaş?
Bu spk ile işimiz zor. Diğer enerjiler tavanlarken bunun karın ağrısının nedeni belli oldu.
Kontr astor smrtg nin yürüdüğü ortamda eğer düşürmeye calisirsa millet ucuz kaldı diye buna hücum eder. Çok mal vermesi lazım. Bu sefer geri alması da zor olur. Citi takasi da hergun artiyor. Ky yi korkuttugu gibi citi yi korkutamaz. Inatlasmaya devam ederse tahtayi citi ye devreder
Yer İmleri