Sayfa 642/1002 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    EN YAKIN DEĞİŞİM KASIM AYI BAŞINDA OLMUŞ

]
    usta, senin özel mesaj kapalı.. burdan yazıyorum..

bu viop vergi iadesi için ne zaman başvuru yapıyorduk, martta mıydı nisanda mıydı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

VİOP30 günlük takas, bugün ki baskının nedeni gene TEB in longlarını kapatmasıymış, ama geçmişteki long pozisyonlarını vade sonuna doğru kapatmayıp, kendiliğinden kapanmasını sağlardı hatta kendi ve yancı kurumlarla yukarı sürerek pozisyonları tepeden kapatırdı,

TEB yeni vade de long pozisyonu açıyor,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    usta, senin özel mesaj kapalı.. burdan yazıyorum..

bu viop vergi iadesi için ne zaman başvuru yapıyorduk, martta mıydı nisanda mıydı...
    İhtiyari beyanname vermek istiyorsan/gerekiyorsa Mart ayı sonuna kadar doldurup bir dilekçe ile vermen gerekir.

aracı kurumdan aldığın dönemler halinde kar/zarar ve stopajları gösteren imzalı/kaşeli belgeyi de eklersin.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4. Arkadaslar genel kurula katilmak icin nasil bir yol izlememiz gerekiyor acaba ? Web den değil, bizzat yerinde katilmak icin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

5. Yan tarafa dükkan açtık. Ağlamak isteyenlere derdi olanlar geyik ve muhabbet edecekler gelsin. Eliniz boş gelmeyin bari.

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Arkadaslar genel kurula katilmak icin nasil bir yol izlememiz gerekiyor acaba ? Web den değil, bizzat yerinde katilmak icin

hesabınızda hisse varsa, kimliğinizi alıp gk yapılacak adrese gidin. yeterlidir.
    audentes Fortuna iuvat

7. Bu kadar mi hocam , önceden şirkete bilgi verip ismimizi kayit ettirmeye falan gerek yok yani ? Cevabiniz icin tesekkur ederim..

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

yatırımcı birimi zaten mkk'dan gk tarihinden bir gün önce hisse sahiplerinin listesini alıyor. gk günü gelenleri hazirun cetveline işliyor. eğer şirketin veya gk'nın farklı bir durumu varsa bilemiyorum. şirketi arayıp öğrenmek gerekebilir.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 642/1002 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •