Sayfa 88/1009 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Biri Putin destekli seçime gidiyor dış konjonktür de Putin'in desteklediği adayın karşısında anketler de en iyi adayın çıkmasını ister. Bence Kılıçdaroğlu ya görüşmedi yada onay alamadı. Sadece DP li uysal in ve CHP içindekilerin gazıyla gidiyor.

2. Türkiye içten yanmalı iki motor üretmiş. Yeni dönemde yerli içten yanmalı motor da hazır yerli bir araba daha yaparız.

3. Yok abi bunlar yeşil soğandan dolayı bir şeylere kısıtlama getirmişler 6 ay öncesinde bütün alışveriş sitelerinde olan benim alacağım akü tek bir yerde var o da taksiti kaldırmış. Neyse böyle devsm etsinler de Mayıs'ta alalım bari.

4. Demekki bizim yeşil soğancılar sadece kuru soğan da beklemiyor. Viob yada spot borsada sevişiyor. Baksana öğlen oldu kimse yok. Az daha kimse gelmezse su içip ikinci tur uyuyacağım. Benim hayatım standart su iç yat su iç yat arada laklak. Ha birde ayçiçeği yağı ve akü fiyatlarına günlük bakarım. Ayçiçeği yağı migrosta 125 e düştü.

5. Panga kredi çekmek istersen %3 brüt oran veriyor. Ama kredi kartından yada Kmh hesabından çeksen %135 ile veriyor muhtemelen bu da BDDK yada MB nin cezası ile ilgili.

6. Seçimden sonra o çadır satanların parayı kurtarmalari imkansız. Hatta Mansur Yavaş aramış biz o bölgeye gideceğiz kamyonlar boş gidecek varsa çadır götürelim demiş. Kızılay yönetimi de ihtiyaç var çok iyi olur demiş ama sonra da ses çıkmamış. O gün petrol istasyonu durumun vehametinden bedava yakıt verirken bunlar çadır vermiyor bunun örtülecek affedilecek hiç tarafı yok.

Devlet Bahçeli : Beşiktaş'tan ayrıldığımı tekraren ifade etmeyi milletime addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm.

8. Bizim aldığımız pay %22 ye düşmüş üstelik %39 dan %22 ye dünyada örneği yoktur bunun.

Sayfa 88/1009 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •