Sayfa 90/1009 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Bir aydan fazla oldu evden dışarı çıkmıyorum. Malum Konya dayım çıksam biri bir şey diyecek. O kadar doluyum ki küfredeceğim hapse gideceğim. Hapse girmek sağlam olsam sorun değilde bu halimle alırlarsa altımda bez var. Bezi kim değiştirecek. Rekakatsiz WC ye banyoya gidemem kokarim orda. Yoksa atsınlar beni içeri diyeceğim yeterki içim boşalsin.

Cep tel 100 $ vergi gelmis.

3. Habertürk deki AKP'li yazar Kemal Öztürk bile AFAD ve Kızılay ile dehşet yazı yazmış. O bile bu kadar ağır yazabiliyorsa durum gördüğümüz den duyduğumuz dan ağır demektir. Mühendisin başına lise mezunu dikmişler.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu ay doğalgaza indirim gelirse şaşırmam nasılsa kış bitti. Bunu yiyen çok olur.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doğalgaz indirimini bilemem ama yeni doğalgaz kaynağı bulduk açıklaması bekliyorum.
    En geç Mart sonuna kadar.
    https://www.bloomberght.com/botas-sa...-gitti-2326067

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Mart ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında yüzde 20, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı.

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Cep tel 100 $ vergi gelmis.
    Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan "İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğin'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği"ne göre; daha önce "Alıcısı bulunan verici portatif (Cellular) telsiz telefon cihazları" olarak 200 ABD doları/adet olarak uygulanan birim gümrük kıymeti, "Akıllı Telefonlar" için 350 ABD doları/adet olacak şekilde değiştirildi.

6. Geçmişte CHP den milletvekili seçilen bir kalem sahibi işgal ettiği bir gazete köşesinde 23 Şubat ta şöyle yazmıştır: Depremin üzerinden iki hafta geçti. İnsanlar hala başını sokacak çadıra muhtaç. Gördük ki çadır devleti bile değiliz. Türkiye yi çadır devletinin bile aşağısına çekmeye çalışan bu sapık milletvekili ve çürük köşe yazarı edepsizdir, kemiksizdir, ciğersizdir, vicdanını da kin ve nefret sarmıştır. Utanması, ar etmesi gereken bu utanmaz devlet ve millet karşıtlarıdır.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

7. Fenerbahçeli taraftarı nasıl tespit edecekler ki ?
    Lacivert rengi mi yasaklayacaklar.
    Kayseri Fenerbahçe maçına girişte yapılacak muhtemel test sorusu.
    Şaampiiyon ? Fener.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

En kıt olan ŞEY , aynı zamanda en ucuz olan ŞEY.

Not: Bu cümlede ürün yerleştirme ve ince var.
    [emoji23]

Sayfa 90/1009 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •