Sayfa 937/1001 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yurtiçi yerleşiklerin mevduatları 4,2 milyar dolar azalmış.

Bu kadar para ile KKM mi yapmışlar?

Opsiyon, DDKM vs. Dolar getirisi düz KKM ile neredeyse aynı ise bu kadar para neden TL ye geçti?

3 aylık yüzde 30 lara varan faizden yararlanmak için mi?

Seçime kadar olan 3 ayda TL dolar karşından değer kazanmaz ın garantisi nedir?

BİSTte birileri garantili kazanç mı vaad ediyor?
    bir yandan mb kuru tutmak için 7 milyar dolar yaktı deniyor diğer yandan millet çatır çutur dolar bozuyor ama kur zamk ile yapışmış gibi öte yandan borsa çıksın diye varlık fonu devreye giriyor demek ki borsaya da giren yok nasıl iş anlamak mümkün değil seçim sonrası bunların ne anlama geldiğini öğreneceğiz

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yurtiçi yerleşiklerin mevduatları 4,2 milyar dolar azalmış.

Bu kadar para ile KKM mi yapmışlar?

Opsiyon, DDKM vs. Dolar getirisi düz KKM ile neredeyse aynı ise bu kadar para neden TL ye geçti?

3 aylık yüzde 30 lara varan faizden yararlanmak için mi?

Seçime kadar olan 3 ayda TL dolar karşından değer kazanmaz ın garantisi nedir?

BİSTte birileri garantili kazanç mı vaad ediyor?
    Az önce ingbanka gittim ve burada daha önce bir arkadaşın yazdığı peşin ödemeli KKMyi sordum. Anlatıldığı gibi %9-10 civarı faizi hesaplıyor ve TL olarak hemen hesabınıza yatırıyor bloke yok. Yatırdığınız dövizi TLye çevirip KKM yapıyor. Döviz artmaz ise KKM faizinide alıyorsunuz. Vade dolduğu gün TL dövize çevriliyor. Yani döviziniz garanti. Sordum bu uygulanın riski nedir diye tek riski var vadeden önce bozmayacağınıza dair taahhüt. Bozarsanız peşin ödediği parayı kesiyor. Döviz artmaz ve veya düşerse ise vade sonunda KKM faizini de alıyorsunuz. Bana bu bilgileri veren şube müdürü. Dövize %9-10 faiz kesin çok yüksek bir oran.
    Sanırım döviz mevduatlardaki azalmanın nedeni bu. Bence en önemli risk, seçime gidilirken para 3 ay bağlanır mı?

merhum BOSPOROS üstadın tabiriyle arjantin otobanı misali çift kur sistemine geçeriz muhtemelen, resmi kur farklı , merdiven altı farklı, masa altı farklı , makaslı farklı, makassız farklı böyle tonla varyasyon türer mutant virüs misali

sonra muhtemelen ekonomi için göreceğimiz son manzara elinde pamukla yaklaşan imam olur

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Kur artarsa makas kaç olur? Dönüş direk döviz değilse…

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bir yandan mb kuru tutmak için 7 milyar dolar yaktı deniyor diğer yandan millet çatır çutur dolar bozuyor ama kur zamk ile yapışmış gibi öte yandan borsa çıksın diye varlık fonu devreye giriyor demek ki borsaya da giren yok nasıl iş anlamak mümkün değil seçim sonrası bunların ne anlama geldiğini öğreneceğiz
    yukarı blok DTH bozuyor mu ?
    tek önemli veri bu..
    gerisi kuru gürültü..
    Memento mori

5.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Az önce ingbanka gittim ve burada daha önce bir arkadaşın yazdığı peşin ödemeli KKMyi sordum. Anlatıldığı gibi %9-10 civarı faizi hesaplıyor ve TL olarak hemen hesabınıza yatırıyor bloke yok. Yatırdığınız dövizi TLye çevirip KKM yapıyor. Döviz artmaz ise KKM faizinide alıyorsunuz. Vade dolduğu gün TL dövize çevriliyor. Yani döviziniz garanti. Sordum bu uygulanın riski nedir diye tek riski var vadeden önce bozmayacağınıza dair taahhüt. Bozarsanız peşin ödediği parayı kesiyor. Döviz artmaz ve veya düşerse ise vade sonunda KKM faizini de alıyorsunuz. Bana bu bilgileri veren şube müdürü. Dövize %9-10 faiz kesin çok yüksek bir oran.
    Sanırım döviz mevduatlardaki azalmanın nedeni bu. Bence en önemli risk, seçime gidilirken para 3 ay bağlanır mı?
    vade sirasinda bir sekilde kur patladi 30 oldu vade sonunda 20ye düştü... yapacak olan icin trade firsati kacmis olur anca..

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yukarı blok DTH bozuyor mu ?
    tek önemli veri bu..
    gerisi kuru gürültü..
    birde enteresan olan şu tl kkm yapanlar cezalandırıyor nasıl bir liralaşma stratejisi bu?? Dövizden dönene iskender Kebab üstüne kadayıf varken tl kkm ciye 11.50 faiz defol git der gibi e ne yapacak bu adam mecbur altın dolar alacak

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    birde enteresan olan şu tl kkm yapanlar cezalandırıyor nasıl bir liralaşma stratejisi bu?? Dövizden dönene iskender Kebab üstüne kadayıf varken tl kkm ciye 11.50 faiz defol git der gibi e ne yapacak bu adam mecbur altın dolar alacak
    sürü, ya ağıla yada mezbahaya güdülür.
    direncen dayı yapacak başka birşey yok.
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    merhum BOSPOROS üstadın tabiriyle arjantin otobanı misali çift kur sistemine geçeriz muhtemelen, resmi kur farklı , merdiven altı farklı, masa altı farklı , makaslı farklı, makassız farklı böyle tonla varyasyon türer mutant virüs misali

sonra muhtemelen ekonomi için göreceğimiz son manzara elinde pamukla yaklaşan imam olur
    şaka maka umarım gerçekten merhum olmamıştır heybedeki turplar boğazına mı takıldı nedir

Sayfa 937/1001 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •