Sayfa 939/1001 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Suadiye civarında en ucuz yer orası da kahve içmek için o yüzden oraya gidiyorum
    Fiyat performans olan starbucks bebektekiydi sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Suadiye civarında en ucuz yer orası da kahve içmek için o yüzden oraya gidiyorum
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün sıtarbaksa gittim bir tol boy içecek 50 lira olmuş ama oturabileceğiz tek boş masa tuvaletin karşısında kediler sandalyelerde cirit attığı masa
    Öyleyse dolu olması normal diyelim mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün sıtarbaksa gittim bir tol boy içecek 50 lira olmuş ama oturabileceğiz tek boş masa tuvaletin karşısında kediler sandalyelerde cirit attığı masa
    Kalabalıkmıydı Starbucks.Malum herkes boykot diyordu sosyal medyada.Merak ettim

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Kalabalıkmıydı Starbucks.Malum herkes boykot diyordu sosyal medyada.Merak ettim

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ekşi kapatılınca boykot sona ermiş..

Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Az önce ingbanka gittim ve burada daha önce bir arkadaşın yazdığı peşin ödemeli KKMyi sordum. Anlatıldığı gibi %9-10 civarı faizi hesaplıyor ve TL olarak hemen hesabınıza yatırıyor bloke yok. Yatırdığınız dövizi TLye çevirip KKM yapıyor. Döviz artmaz ise KKM faizinide alıyorsunuz. Vade dolduğu gün TL dövize çevriliyor. Yani döviziniz garanti. Sordum bu uygulanın riski nedir diye tek riski var vadeden önce bozmayacağınıza dair taahhüt. Bozarsanız peşin ödediği parayı kesiyor. Döviz artmaz ve veya düşerse ise vade sonunda KKM faizini de alıyorsunuz. Bana bu bilgileri veren şube müdürü. Dövize %9-10 faiz kesin çok yüksek bir oran.
    Sanırım döviz mevduatlardaki azalmanın nedeni bu. Bence en önemli risk, seçime gidilirken para 3 ay bağlanır mı?
    kur artışı 11.5 ddkkm faizinden daha fazla olursa , hazine farkı odeyecekmiymis ?

6. ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Şubat ayında %7.21 arttı.

E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise %126.91 olarak gerçekleşti.

https://twitter.com/ENAGRUP/status/1...HVabouGkQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. TÜİK’in de 3.69 u yolda yarım saat sonra …

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    TÜİK’in de 3.69 u yolda yarım saat sonra …
    benim rakamda aynı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 939/1001 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •