Sayfa 118/1009 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sürekli dışarıdan aday konulmasını hiç onaylamadığım gibi anlamlıda bulmamıştım...Aday dediğin parti lideri olur...KK yı beğenmemenizi hiç anlamadım...%25-27 oya sahip bir Parti Ülkenin en önemli şehirlerini aldı.....Moommy de aday olsun bakalım kaç puan alacak...

Toplum haini sevmez...
    Kk nın dışında birini aday gösterilmesini beklemek iyi niyetli bir talep değildi zaten.
    bir halt olacağı yok.

2. 5 li masa ; bizimde adayımız Erdoğan

Ajdhahshs

Valla ilk turda cem uzana oy vereceğim.O da hırsızdı ama dışarda baya baya kinlenmiş gibime geldi.Usulsüzlüklerin yolsuzlukların üstüne en korkmadan gidecek adam o.Bir kere uzun süredir yurtdışında kendi suçları zaman aşımına uğramıştır ikincisi her türlü katakulliyi zamanında kendi çevirdiğinden kül de yutmaz)))))))) İlk turda adayım o ,ikinci turda arenada kim kalırsa ona oy veririm

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla ilk turda cem uzana oy vereceğim.O da hırsızdı ama dışarda baya baya kinlenmiş gibime geldi.Usulsüzlüklerin yolsuzlukların üstüne en korkmadan gidecek adam o.Bir kere uzun süredir yurtdışında kendi suçları zaman aşımına uğramıştır ikincisi her türlü katakulliyi zamanında kendi çevirdiğinden kül de yutmaz)))))))) İlk turda adayım o ,ikinci turda arenada kim kalırsa ona oy veririm
    İlk turda içinize kim siniyorsa ona oy verin.

Ben de Uzan a oy vereceğim büyük ihtimalle aynı sebeplerden dolayı.

Hepsinin kökünü kazıyacağım diyor. Bize böylesi lazım.

5. https://twitter.com/AyYildizz17/stat...35229701033985
    Süleyman Soylu söylemişti, satar demişti, sattı
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    abi adam abd yi motorola yı bile tokatlamadı mı? o yüzden her şeye hakim. adam havuzun altına kontor gömmüş yaw cin gibi

bulamadıkları paralarıyla mis gibi yaşıyor bide TR ile davalık çimento fab. alacağım geriye diyor, yada tazminat.

7. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunun bir basın açıklaması ile aday olmayacağız açıklamasını yapmasını bugün bekliyorum.
    Cevap hakları doğdu.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8. Yeni çamoluk otomotivin sahibi abi aday olursa ben kararımı gözden geçireceğim.

Sayfa 118/1009 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •