Bu bir siyasi manevraysa. AKP'den MHP den kopan oylar CHP ye vermeyecek siyasi İslamcılar (sizin degiminizle) iyi Parti'ye verebilir yada sandığa gitmez Her halükarda KK aday olursa kazanır. Meclis için de millet ittifakı ve iyi parti belki daha fazla mv kazanır. Tek umudum bu.
Haydi 5 erkeğin arasında tek kadın olarak şımartılmasını geçtik , bugüne kadar hep tencere devirmesiyle meşhurdur.
Kılıçdaroğlu gibi kibar ve nazik bir insana alışık olmayınca ayarları bozulmuş. Kılıçdaroğlunu istemiyorsanız parti olarak kendi adayınızı teklif edersiniz. Etik olanı böyledir. Ama Parti liderinin karşısına partinin belediye başkanlarını koymak hemde kışkırtarak isyana teşvikle davet etmek tam felaket. Ayıptır. Bu mantıkla Kılıçdaroğlu da İyi parti başkanlığına falanca kişiyi davet etse ne olur.
Bir de öyle kurnazca yapıyor ki ; Zaten diken üstünde olan İstanbul ve Ankara başkanlarını aday göstererek , belediyeleri de AKP ye hediye edecek. Bu iş büyük planın parçası olarak kendisine yüklenen bir misyona benziyor. 5 partinin işi zor. Halk akıllı davranırsa zaten bizim açımızdan bir şey değişmeyecek demeli ve millet ittifakında kenetlenmeli. Bu fırsat kaçarsa artık hak arma özgürlüğünü değil belki de başka şeylerini de kaybeder.
meral abla bana göre baştan beri sergilediği duruşu değiştirmedi.
hiçbir zaman KK aday olsun konusuna sıcak bakmadı,kazanacak aday vurgusu sürekli gündemde idi.
bana göre gereksiz Davutoğlu, Babacan vs gibi partileri Chp'ye bıraktı. zaten onların tabanı da varsa KK için oy kullanmaz.
bana göre süpriz bir atak ile Meral abla aday olursa RT ve KK arasından çıkarak süpriz bir seçim kazanabilir.
KK bu acilen kurtulunması gereken iktidarı değiştirmek için son siyasi idi. Meral bunu zaten biliyordu , değiştirmeye uğraştı olmayınca çekildi.
Bence sol bu abladan değil, bu abla soldan kurtuldu. bence ak ve mhp tabanından da oy alır.. şansı yüksek
Parti lideri karşısına muharremi aday yapmadımı , sonrada adamı satmadı mı?
Peki 1. turda kazanması garanti olan 2 bb dan birini neden aday yapmadı?
Hani ülkeyi düşünüyordu?
Yapmayın sn canlı, akp artığı toplam oyu%1 olanlarla hadi kazansında görelim
ip den istifa edenler kadar chp dende istifalar var, resmi olmasada çevremdeki tüm chp liler artık mince diyor. Masayı meral dağıtmadı, merali kaçırdılar.
Deva partisinin vites yükseltip İyi Parti den kaçanları yakalaması beklenebilir yakın zamanda.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer İmleri