-
''Eplas'daki süreci biliyorsunuz, haber pompalayıp, sonra vatandaşı pompaladılar. Borsa bu süreç içerisinde 7-8 kat giderken, bunlar hisseyi 49 Tl den 15 Tl ye kadar indirdiler.''
Sayın ercanbay! Yukarıda belirttiğiniz dönemde,uzaktan bir arkadaş da alım yapmış. Benim de çok sonraları haberim oldu.Yıllardır haber yokken o malum haberlerin üzerine final haberi olarak, o yüksek bedelli -bedelsiz haberi ile tavan olunca tavana alış girmiş.Ancak o gün alamamış.Ertesi gün çok daha yukarılara gidecek diye açılıştan önce tavana alış girmiş.O dönemde küçük yatırımcı gördüğü her bedelsiz haberi veren hisselere balıklama atlıyorlardı.
Gelelim o arkadaşa; o gün tavana yazdığı halde bir önce ki günün kapanış fiyatında malı vermişler.Arkadaşta düşükten aldım diye sevinirken; nereden bilsin aldığı fiyatın zirve fiyat olduğunu.Sonrası malum ,aşağı doğru şelale. Ayrıca dip not olarak belirteyim.Arkadaşım o zaman elinde ki dolarları bozdurarak almış.
Sonuç olarak arkadaşım için tam bir yıkım oldu.Bunları , bundan sonra borsa da yatırım yapacak samimi küçük yatırımcı arkadaşlara faydası olması temennisi ile yazıyorum.Selamlar,saygılar.....
Son düzenleme : KOMODOR 2019; 04-03-2023 saat: 11:03.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri