Kılıçtaroğlu da 2024 den sonra olursa olur demiş.
Gene saçma.
Kılıçtaroğlu da 2024 den sonra olursa olur demiş.
Gene saçma.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı Cumhurbaşkanınca atanan bir kadro, bu husus ittifak arasında uzlaşıldıktan sonra, Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden ayrılmalarını gerektiren bir durum değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanıldıktan sonra mevcut Büyükşehir Belediye Başkanları ilk yerel seçim yapılmasına kadar görevlerinin başında kalır, yani onların atanması yaklaşık bir yıl geciktirilir. Bunun önünde bir engel yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati: Suudi Arabistan Kalkınma Fonu tarafından TCMB'ye 5 milyar dolarlık mevduat yatırılması kararı Suudi Arabistan yönetiminin Türk ekonomisine olan güveninin ve ortak çabalarımızın olumlu bir neticesi olmuştur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bence ilerde Başkan seçilirse Kılıçtaroğlu da çelme takar.
Şimdi he der başkan yardımcılıklarına sonra nah der kapıyı gösterirse?![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
İYİ Parti/Zorlu: Genel başkanımız Millet İttifakı toplantısına katılma kararı aldı
Yer İmleri