Sayfa 953/1001 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kk nun yardimcilari imamoglu ve mansur yavas oluyor.bence millet ittifaki kazanir secimi.hersey normale doner secimden sonra.
    İlk başta bu birliktelik sergilenseydi çok daha olumlu olurdu çocukça hareketler yaptılar

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Olayın Analizi şu ;
    1.CHP yi BB başkanı aracılığı ile bölme hamlesi boşa çıkmış görünüyor..
    2.Enkaz altında kalan CB sistemini Enkazdan kurtardı...

Wallahi bravo ...Bu kadar ince hesap yapan AKP lilere helal olsun...
    Moomy üzerine düşeni yapıp ANkara ve İstanbulu RTE ekibine vermeye çalışıyor ve CHP yi bu iki insan üzerinden bölmeyi açıkça ilan ediyor...

Neyse İlk kez tuzluğa oy verecektim yakında mooommy yüzünden vazgeçeceğim...

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    İlk başta bu birliktelik sergilenseydi çok daha olumlu olurdu çocukça hareketler yaptılar
    meralin bu ülkede kaymakamlık yapacak kapasitesi dahi olmadığı başka nasıl anlaşılacaktı..?

NTV de okan mud. gazateci veda konuşması yapıyor ,giderayak basıyor MA ve kk ya

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Herkes eteğindeki taşları döktü. Benim için çok bilgilendirici bir süreç oldu. Özellikle bir kaşık suda ortağını boğmaya hazır olanları gördük.

Özellikle ekonomi alanında zor kararlar alınırken birliğin nasıl korunacağını merak ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Herkes eteğindeki taşları döktü. Benim için çok bilgilendirici bir süreç oldu. Özellikle bir kaşık suda ortağını boğmaya hazır olanları gördük.

Özellikle ekonomi alanında zor kararlar alınırken birliğin nasıl korunacağını merak ediyorum

aynısını bende düşündüm gelecekte yaşanabilecekler için prova oldu pamuk ipliğine bağlı bir ittifak görünümü verdiler bakanlıkların uyumu para politikası mesela konut konusunda ucuz kredi devam etsin mi etmesinmi gibi konularda baya tartışmalar yaşanacak gibi duruyor kazanırlarsa

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kk nun yardimcilari imamoglu ve mansur yavas oluyor.bence millet ittifaki kazanir secimi.hersey normale doner secimden sonra.
    bizim halk KURU KURUYA oy’unu vermez, eyt, ikramiye, maaş zam’ları patlatır reis, avantasını alan halk oy’u reis’e verir.

Reis, bunlar seçilsede sürdüremez der, 3 başlı bunlar der

8.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku

meralin adamları kendi il kongrelerini yapamıyor kavgadan, benim kuzenin katıldığı kongrede 2 kişi hastanelik, tüm il teşkilatını görevden aldılar, mhp'den eksikleri yok fazlaları var..

Sayfa 953/1001 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •