Sayfa 167/1009 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Vay arkadaş kimse durumu çakmadı. Kılıçtaroğlu video çekerken mutfakta sarı bez varken çekiyor. Adam mutfağı toparlayıp bulaşıkları makineye atıp gücün yetişiyor video çekmeye. Yenge video çekerken terlikle bekliyor. Sonra Meral abla kırılınca Selvi Kılıçdaroğlunu arıyor senin herif beni incitti diye dolduruyor Selvi hanım Kemal Kılıçtaroğluna fırçayı kayıyor evde görüşeceğiz diye. Kemal Kılıçdaroğlunun eli ayağı tutuşuyor Meral hanımı arıyor abla gel masayı toplayacak adam yok. Temel Karamollaoglunda alzheimer var masaya çatak bıçak yerine tuvalet fırçası koymuş tabak yerine maşrafa koymuş. Sürahi yerine ibrik koymuş. İçeri girerken terlik yerine takunya koymuş. Meral hanım gelecek bunları düzene koyacak. Yoksa ev bir haftada kokar.

2. Burada herkes Meral ablaya vuruyor sallıyor ya evde TV karşısına geçince yenge varken. Meral abla olmadan bu masa olmaz diyordur. Meral abla bu ülkenin direği diyordur. Yoksa yengeler burunlarından fitil fitil getirir. Vay kilibikler sizi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Size cevap vermek yapmak istediğiniz şeye çanak tutmak o nedenle gerek yok.
    Aman hocam, rica ederim bunlara alıntı yaparak cevap vermeyin ki benim gibi ret listesine almış olanlar görmesin., hatta mümkünse hiç cevap vermeyin..

Ne amaçla yazdıkları belli bu 2 saray soytarısı haftasonu zevkten kuduruyordu, şimdi de kahroluyorlar, biri kaybolmuş zaten, bu da defolur gider bir süre sonra...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burada herkes Meral ablaya vuruyor sallıyor ya evde TV karşısına geçince yenge varken. Meral abla olmadan bu masa olmaz diyordur. Meral abla bu ülkenin direği diyordur. Yoksa yengeler burunlarından fitil fitil getirir. Vay kilibikler sizi.
    valla benim hanım demediğini bırakmadı 2 gündür aplaya
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burada herkes Meral ablaya vuruyor sallıyor ya evde TV karşısına geçince yenge varken. Meral abla olmadan bu masa olmaz diyordur. Meral abla bu ülkenin direği diyordur. Yoksa yengeler burunlarından fitil fitil getirir. Vay kilibikler sizi.
    Çevrendeki gonyalılar duruma nasıl bakıyor onu yazsana biraz..

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    valla benim hanım demediğini bırakmadı 2 gündür aplaya
    Akşam zaten fazla sesini çıkarma boşu boşuna otelde yatarsın. Bak demedi deme İbrahim.

7. Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Çevrendeki gonyalılar duruma nasıl bakıyor onu yazsana biraz..
    Ülkücü iyiler kızıyordu ablaya. Akp liler le görüşmüyorum red listesinde hepsi. Diğerleri masada zaten. Meral abla ayrılsa da ülkücü iyiler ya oy vermez yada masaya verirdi tahminim.

Sayfa 167/1009 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •