Sayfa 980/1002 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Burada bazı arkadaşlar yazıyor fon aldığı malı satamaz diye aracı kurumlarınızla bir konuşun dün giriş yapan yabancıya fonlardan itelemişler mal , yav bu bademler eşşeği at diye satar anlamdınız mı hala .
    Bu adamlar dönüp dolaşıp yine yabancıyı ....ecekler bu gidişle...

Yabancı da meydanı bunlara boş bıraktığı ve yeni hikaye gazıyla tepe fiyatlardan eline verilen mal ile kalacak bu kafayla...

2. vadeli için sistem önemli, ücretsiz kullanmak için tradingview güzel bir platform. e-postanıza alarm alabilirsiniz.

https://ibb.co/Jz6KcFD

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Dün akşam da sabah ekşi hap bekliyordun tokatli. Bir de anlık al sat yapıyor olsan gel yaz da gün sonu bir anda bugünde iyi al sat yaptım iki yönlü ve kazandım.yazinin nasıl bir anlamı var.

Bir masallahinizi alırım demek için mi yaziyorsun 😁
    Yalan halimiz yok inan...arı gibi nerede bal varsa alırım....asla zarar üzere oturmam....poz hemen döner...buna duygusuzluk diyebiliriz

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Altında insider var heralde powell konuşmadan doğradılar yine
    Altın 1800-1850 ons arasında takılır iken aslında gümüşü indiriyorlar.
    Altın gümüş rasyosu 89 a yaklaştı.
    Beklentimiz 100.
    https://tr.investing.com/currencies/xau-xag
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Bu adamlar dönüp dolaşıp yine yabancıyı ....ecekler bu gidişle...

Yabancı da meydanı bunlara boş bıraktığı ve yeni hikaye gazıyla tepe fiyatlardan eline verilen mal ile kalacak bu kafayla...
    yabancı malda kalmaz makineyi dayar aldığı her tahtayı her kademeden satar
    satan fon aşağıdan alır treda etmiş olur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    THYAO'yu 9 dan 20 ye sürdük vaktinde, iyi bilirsin Akkız da hedef ufak kaldı, ortalığı kaldırmayalım ayağa diye o da...
    Çok iyi bilirim, inanmazsın belki ama o zamanlar senin için içimden thy nin speği bu dediydim. Ben Yiğidi öldür hakkını yemem.
    Bakıcaz. akbnk 24 taleyi görürse ilk ben alkışlıycam seni her ne kadar sevmesemde bu işi biliyon
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bugun 5400 ustunde tutmaya calisiyorlar. Yalniz satici boa ve ziraat olunca sanmiyorum. Shortcular tetikte olmali. Tam zamani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bence 7000-9000 arası bir yer orta vadeli zirve olabilir... Zirveye oturmadan önce Gunwande nin gelip balkon konuşması yapmasını bekliyorum
     Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Abka bence arkadaşın bu tahminini baz alabilirsin önümüzdeki 2 ay için... Hisse bazlı tahmine gerek yok...
    Hemen kayıt altına alalım...tarih: 7 mart..bıst100:5410 iken hedefi verdi...gogogogo olsun....dedi...

Sayfa 980/1002 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •