gerçekçi olmayan örnekler...ALMANYA da doktorun aldığı 4-5.000 euro...Kira, kafadan 2.000 euro.
Geriye kalan 2.000 euro ile öyle konfor yok...
Ülkemde doktor -döner-ek ödeme vs...60.000 üzeri alıyor.Hatta çok daha fazla alan yegenlerim var.
İstersen ABD-İSVEÇTE yaşayan veya bu konuda ciddi programları izle...Öyle hayat yok...Ciddi nitelikli elemensan hayat kolay ama diğerlerine hayat çok zor.
Şu anda ekonomik sıkıntılarımız elbette var...Ama 2011 gibi CUMHURİYET tarihinin en mükemmel sonuçları varken de(dolar,faiz,milli gelir...ve İNGİLTEREDEN DÜŞÜK ENFLASYON) bir tayfa BATININ yalakçısı(tanzimattan beri) ağlardı..
O zamanda MÜSLÜMANLAR iktidardaydı .Bir rüya çok sürmez.Ha zubüklük başlayınca olay bu hale geldi...
Sana KREMATORYUM ALACAĞIZ....küllere karış ve oradan bir çiçek diye çık...
Bir de sanki biz 2000 den önce G-7 mişiz gibi...O zamanlar geçtik..
Ha,2021 Eylülde o saçma programa geçmeseydik...İŞ ehline verilse..her şeyi ben bilirim denmeseydi...MEHMET ŞİMSEK ekonomi patronu olsaydı...Şimdi mükemmel ekonomi olurdu.
Son düzenleme : ABKA; 08-03-2023 saat: 09:17.
İSLAMCILAR'a suriye,suud,filistin,Irak,İran..Ve Mekke ,medine şehirlerini tavsiye ediyoruz..
Bu ÜLKE onlara 2 numara büyük geldi.
OKAN BAYÜLGEN-DÜCANE CÜNDÜOĞLU programında
Okan .. Geçmişte Müslüman Ülkelerinde nice alimlerin yetiştiği,buluşlar yaptığından bahsetti..
Şimdiki neslin onları anmaktan başka bir şey yapmadığından falan filan..
Dücane dedi ki;
O dönem buluş,icat yapan ,Alimlerin,şimdiki adıyla Bilim Adamlarının..
Müslümanlara rağmen .. yapabildiklerini söyledi
Çoğunun sonu hapis,sürgün ve öldürülmekten başka bir şey olmamış..
ÖZETLE..
Yıllar sonra..
Şöyle bir şey yazılabilir.
Türkiye gibi bir Müslüman ülkesinden nice alimler yetişti.
Onlardan biri de CELAL ŞENGÖR'dü...![]()
O zamanda müslümanlar iktidardaydı yazmış... Diğerleri müslüman değil mi, muhalefet vs... Akp liler den 10 kat daha müslümandır HDP bile... AKP liler dindar kisvesi altında günahdan günaha koşan tipler...
Müslüman günaha(harama, zinaya, yalana ...) koşar mı?
2-3 kitap okumalısın...Ümmette,yani MÜSLÜMANLIKTA,İSLAMCI diye bir tabir yok...müslüman var,mümin var...fasık var,vs...
Bunu azgın laikler uydurdu.Müslümana söyleyemediklerini bu şekilde kusmak için.
Uydurdukları saçma ,olmayan kelimeleri bize dayatıp bizimde bunu kullanmamızı istiyorlar...
İslama en ufak bir fırsatta BEL ALTI vuranlar İSLAMI ŞEKİLLENDİRMEYE çalışıyor..
vallahi ateistler daha dürüst...İNANMIYORUM DİYOR...Beni de o jargonlar alakadar etmiyor diyor...
ŞUNU ögrenecegiz..AKP yi yerin dibine sokun..bana ne..AMA müslüman mahallesinde DOMUZ eti satmayın...Bel altı çakmayın..
ha..siz daha iktidarın ucunu görmüşken böyle olursanız....O kesim, endişelerinde haklı derim.
bende avrupayı karalayanlara aynını tavsiye ediyorum. mutlaka islami rejimlerle yönetilen ülkelerde enaz 6 ay sade vatandaş gibi yaşamalılar. Öyle Irak'a iş için 1-2 günlüğüne gidip kebap yiyip dönmekten bahsetmiyorum. Bilfiil normal vatandaş gibi yaşamalarını tavsiye ederim bu tür ülkelerde.
Hatta üniversite öğrencileri nasıl erasmus ile Avrupa'ya gidip 3-5 ay kalıyorlarsa islami rejim ülkelerinde de kalmalılar.Genç yaşta nasıl bir yönetimi olan ülkede yaşamak istediklerini mukayese ederek öğrenirler. Avrupa'nın yaşam felsefesini ve yaşam kalitesini oluşturan demokratik değerleri anlayamayanlar sade para ile karşılaştırır durur.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
kadınlarımızın;
8 mart dünya kadınlar gününü kutlarım....
Herkese Günaydin
Kimse kimseyi ikna edemiyor
Bu belli
Neden hergün aynı mevzular
Belli ki hepimizde kalıplar
Beyinde örülmüş duvarlar
Piyasa tekrar aşağı mi dönecek
yukarı devam mi edecek
Bunu deyin hele
Yer İmleri