Originally Posted by
ABKA
2-3 kitap okumalısın...Ümmette,yani MÜSLÜMANLIKTA,İSLAMCI diye bir tabir yok...müslüman var,mümin var...fasık var,vs...
Bunu azgın laikler uydurdu.Müslümana söyleyemediklerini bu şekilde kusmak için.
Uydurdukları saçma ,olmayan kelimeleri bize dayatıp bizimde bunu kullanmamızı istiyorlar...
İslama en ufak bir fırsatta BEL ALTI vuranlar İSLAMI ŞEKİLLENDİRMEYE çalışıyor..
vallahi ateistler daha dürüst...İNANMIYORUM DİYOR...Beni de o jargonlar alakadar etmiyor diyor...
ŞUNU ögrenecegiz..AKP yi yerin dibine sokun..bana ne..AMA müslüman mahallesinde DOMUZ eti satmayın...Bel altı çakmayın..
ha..siz daha iktidarın ucunu görmüşken böyle olursanız....O kesim, endişelerinde haklı derim.
Duruşundan taviz vermeyen, bir adım ilerleme kaydetmeyenlere yobaz diyoruz..sağda, solda her cenahta yobaz var. İslamcı doğru tabir olmaz...ama dinci bir kitle var, bununla ne kastedildiği de belli...yani dini sömüren, din üzerinden para ve duygu sömüren, onun üzerinden maddi-manevi(koltuk, dini üstünlük vs) menfaat elde eden kesim.
Bu tabire göre ülkemizde dinci yok demek, dümdük yobazlıktır bence.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri