Sayfa 959/1001 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Altin baya düşmüş. Bir arkadas sitede Fiziki alım icin altinkaynak tavsiye etmisti gecen hafta almaya başladım da. Altin sertifikasi alan var mı acaba. Marj çok düşük deniyor. Fiziki altına darphaneden donusturuluyormus. Donusturmede aracı kurum masrafı ne kadar olabilir alan var mı?

SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sertifikaların altına dönüşmesi 21 martta başlayacak. bu sertifikalar ilk ciıktığıda kapalı çarşı ile aynı fiyattan işlem gördü. Şu ana 20-30 tl primli satılıyor. Sebebi olarak da altın fonlarının altın bulamayıp bu ürünü portföylerine almak için talep gösterdikleri yönünde.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

2.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Altin baya düşmüş. Bir arkadas sitede Fiziki alım icin altinkaynak tavsiye etmisti gecen hafta almaya başladım da. Altin sertifikasi alan var mı acaba. Marj çok düşük deniyor. Fiziki altına darphaneden donusturuluyormus. Donusturmede aracı kurum masrafı ne kadar olabilir alan var mı?

SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Limitli olduğundan fiyat gerçeklerden uzaklaşabilir o yüzden piyasa ile altın sertifika fiyatını karşılaştırmadan almayın derim

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Mevcut düzen defolup gitsin de nasıl giderse gitsin yoksa elde avuçta ülke diye bir şey kalmayacak modunda iş yapılıyor şu an. Ülkenin nasıl yönetileceğine dair bir çalışma yapılmış olsa da bazı şeylere de yolda bakılacak belli ki. Kökleşmiş bu sisteme karşı acemi yeni bir soluk. Tercih sizin.
    Hocam az biraz soluklanmamız ülke olarak biraz ferahlamamız lazım.Herkes endişeli kaygılı gergin ülke olarak psikolojimiz bozuk.Bence bu seçim bir fırsat millet ittifakı gelirse (başarılı olurlar olmazlar başka) ülkeye yeniden sağduyu bilim aklıselim egemen olur belki.Halk olarak birşeyleri değiştirebileceğimize başaracağımıza inancımız geri gelmiş olmuş.Belki siyasetteki bu kötü dil kutuplaştırma biraz olsun azalır.47 yaşındayım 10 yaşındaki oğlumun sınıfında bile çocuklar o partiden bu partiden diye ayrışmış.Çocuk bunlar çocuk kitapla şiirle oyunla büyümeleri gereken yaşlar da onların omuzlarına bile ağır bir yük verdik. Komşuluk ilişkilerimiz de öyle olmadı mı?Eskiden bu kadar keskin çizgilerimiz yoktu.

4.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hocam az biraz soluklanmamız ülke olarak biraz ferahlamamız lazım.Herkes endişeli kaygılı gergin ülke olarak psikolojimiz bozuk.Bence bu seçim bir fırsat millet ittifakı gelirse (başarılı olurlar olmazlar başka) ülkeye yeniden sağduyu bilim aklıselim egemen olur belki.Halk olarak birşeyleri değiştirebileceğimize başaracağımıza inancımız geri gelmiş olmuş.Belki siyasetteki bu kötü dil kutuplaştırma biraz olsun azalır.47 yaşındayım 10 yaşındaki oğlumun sınıfında bile çocuklar o partiden bu partiden diye ayrışmış.Çocuk bunlar çocuk kitapla şiirle oyunla büyümeleri gereken yaşlar da onların omuzlarına bile ağır bir yük verdik. Komşuluk ilişkilerimiz de öyle olmadı mı?Eskiden bu kadar keskin çizgilerimiz yoktu.
    Haklısınız üstadım, resmen boğulduk artık. Adım adım din üzerinden yürüyerek insanların hayatlarını kıskaca almaya başladılar ve bizler de çaktırmadan yavaş yavaş ısıtılan suda haşlanmak üzere olan kurbağalara döndük. Burası siyaset yeri değil belki ama siyasilerin aksiyonları tüm hayat kalitemizi, ekonomimizi etkiliyor. Aday olarak saksı, terlik, vazo bile koysalar ona vereceğim canıma günüme yetti gerçekten.

5. 28 Nisan da büyük bir ödemem olacak. Bunun karşılığı olarak dolar ayırmıştım. Dolar çok namuslu olarak kıvırtmadan dümdüz çizgide ilerliyor. Bir hesap yaparak ben bunu bozdurayım %32 den 35 gün mevduat yaptırayım diye düşündüm. nasıl olsa ödemem de TL. olacağından dolar artsa da zararım olmaz. Tek endişem yüklü artış olursa elimde kalmasını beklediğim para gitmiş olur.

Bu kapsamda NUROL dan oran istedim. Az önce aldığım oran 4 milyon ve üzerine azami 30 . Şu anda likidite bolluğu var dedi. O halde dolar olarak kalsın dedim.

Merhaba ,
    Burganbank 200.000 tl için on hesap e-vadeli 32 gün icin %28 faiz oranı var. Eft/havale ücretsiz dediler. Bu banka ile çalışan oldu mu? Yorumlarınızı iyi-kötü paylaşirsaniz sevinirim.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Merhaba ,
    Burganbank 200.000 tl için on hesap e-vadeli 32 gün icin %28 faiz oranı var. Eft/havale ücretsiz dediler. Bu banka ile çalışan oldu mu? Yorumlarınızı iyi-kötü paylaşirsaniz sevinirim.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben çalışıyorum. Ama gecelik tutuyorum %27 den.
    Bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

Süpriz değil, arabiclerin genel huyu !

Bundan yıllar önce ben de odeanın azizliğine uğraşmıştım benzer şekilde. o zamanlar dolar faizi %5 civarıydı. Ama telefonda %7 garanti ettiler. bi hışımla eski bankadan fiziki olarak çekip tüm dolarlarla şubeye gittim. vay efendim %6 oranımız demezler mi? ulannn dedim toşak mı geçiyonuz dobrowskiler ? telefonda görüşen o müşteri temsilcesi nerde, müdür nerde alayınızın canı cehenneme diyip bir daha önünden geçmemek üzere çıktım o bankadan

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Katar hayata renk katar derlerdi. Artık sadece dert katıyor. Sonuçta bir ülke hızla ikiyüzlülüğe koşar olmuş. Sabah arıyor oran alıyorsunuz, hesap açtırıyorsunuz ve anında oran düşüyor.

Sayfa 959/1001 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •