Sayfa 29/1011 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ViOP XLIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    algı işini bana mı yazdın
    Allahümme salli..Güzel kardeşim neden bu kadar alıngansın..Seninle hiç bu konuda en ufak bir tartışmamız oldu mu?

Sen ne zaman bir yöne long(yükseliş) veya düşüş dedinki..?

GUNDİ ye demiştim.

2.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Tebrik ederim..
    Bozkurt la sabahki muhabbetinizden dolayı akkiza vadeliden abanayim diye long açtım güzel oldu gerçi kapamadim ama olsun yarın fırsat verir inşallah kapanmak için..
    Bazen böyle muhabbetler işe yarıyor.
    Sindoma iyi bir teknikci faydalanın üzmeyin böyle adamları
    .
    Caho yu bende tebrik ettim, bugün bankaların rallisi onun sayesinde oldu diyebilirim, bi ara şoför kamyondan atladı baktım caho da atlıyor, caho sen atlama nickini kaybedersin bak bu iş para kaybetmeyede benzemez, sonuçta borsada para kaybedilirde kazanılırda ama nickini kaybettimi bi da alamazsın tut akbnkı bende ykbnkı tutuyum dedim, kapanan topikte kaldı yazı, alıntı yapamadım ego yapamaduk.
    tabii en karlı başgan oldu, onunki tavan bizimki yaya kaldı..
    olsun bugün de büüüle geçti, emeği geçenlere teşekkürler.
    Bugünkü şampiyon bence ayhan başgan sonra caho sonra sindoma oldu.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Ben şort tuşunu tekrardan klavyeme taktım, sonra vay duymadım yok görmedim, yok sen tuşu söktüydün ne ara taktın muabbeti olmasın.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben şort tuşunu tekrardan klavyeme taktım, sonra vay duymadım yok görmedim, yok sen tuşu söktüydün ne ara taktın muabbeti olmasın.
    Ben yorganın altında donsuz bozkuşun donunu biri alır da bana verir bekliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Arkadaşlar ,sizce bu fiyatlardan dolar mı yoksa altıns1 almak mı daha mantıklı...?

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben şort tuşunu tekrardan klavyeme taktım, sonra vay duymadım yok görmedim, yok sen tuşu söktüydün ne ara taktın muabbeti olmasın.
    Hayırlı olsun...
    Sen işini bilirsin..
    Yarın akkızları biraz tepince okuturum inşallah fırsat verir.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben yorganın altında donsuz bozkuşun donunu biri alır da bana verir bekliyorum.
    Ben real time online olarak cesurca poz. yazarım ve kapatırım. Bunu başka kimse yapamaz alırlar anektarını
    Vob yapman batarsınız, ben batık olduğum içün rahat rahat oynuyabilürüm ve dediğimide yaparım, kimsenin gözünün yaşına bakmam, verin leyn Ayasofya abi min donunu
    kısada ikili tepe yaptı, şort denenebilür, ben bi siftahımı yabcam, heyecan olması ilazım.
    6103 den salladım makinaya gitti bi ceton langıt köy sandığına
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ,sizce bu fiyatlardan dolar mı yoksa altıns1 almak mı daha mantıklı...?
    ikisi aynı şey yaklaşık olarak.

Sayfa 29/1011 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •