Sayfa 67/1011 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 529 - 536 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Dışsal faktörlerin olumsuz etkisiyle, Erdemir’in Borsa’daki fiyat hareketleri neticesinde oluşan Şirket
    Değeri, belirli dönemlerde fiili performans sonuçlarının gerektirdiği “gerçek†Şirket Değeri’nin altında
    kalabilmektedir. Bu tip özellik arz eden dönemlerde Şirket’in kendi paylarını satın alması, diğer tüm
    yatırım alternatiflerine göre daha iyi bir yatırım tercihi haline gelebilmektedir. Genel Kurul’un tanıdığı
    yetki ile Geri Alım Programı süresi içerisinde Borsa’da oluşacak fiyat hareketlerinin takip edilmesi ve
    şartlar oluştuğunda Şirket’in kendi paylarını Borsa’dan satın almak suretiyle yatırım yapabilmesi
    amaçlanmaktadır

zined peşinden geri alım haberi geldi. dengem bozuldu. ne güzel sahol tkfen kağıt şirketleri enerji şirketleri yıl boyu takılıp gidecektim.

şimdi sakin kafayla düşünmek lazım.
    Haklısın dostum , ben şunu demeye çalışıyorum.
    Tüm aracı kurumların hedef fiyat 42-50 arası.
    Bu geri alımı yükseliş amaçlı değil düşüşü engelleme amaçlı görmek daha sağlıklı olabilir.
    Ereğli kraldır , zamanı gelince gerekeni yapar ama bence güzel fırsatlar verecek gibi.

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Haklısın dostum , ben şunu demeye çalışıyorum.
    Tüm aracı kurumların hedef fiyat 42-50 arası.
    Bu geri alımı yükseliş amaçlı değil düşüşü engelleme amaçlı görmek daha sağlıklı olabilir.
    Ereğli kraldır , zamanı gelince gerekeni yapar ama bence güzel fırsatlar verecek gibi.
    şimdi şöyle. böyle bir metni yazıp mevzuata uydurman için bile aylarca çalışman veya işi bilen bir ekiple en az 1 ay uğraşman lazım.

4-5 sayfa yazmışlar. çok uzun değil ama çok açık yazmışlar.

meali biz payları geri alacağız, yakın zamanda çok bir şey beklemeyin, bakıyoruz.

neticede finansman yükü çok ağırlaştı.
    audentes Fortuna iuvat

3. Vayyyy. Tarikata can suyu geldi. Hayırlı olsun endeksi de yürütürler bu kabızlıktan çıkartırlar herhalde.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

çok fedakar çalışmalar neticesinde gundiyi buldum arkadaşlar. https://www.youtube.com/watch?v=X27f34LeZdo

röportaj yapmayı kabul etti.

şakası bir tarafa. bu amca ilk okulu dışardan bitirmiş. bazı ezberleri var. hepsi doğru da değil.

ama amcanın disiplini var. borsada en sevdiğim şey.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Alınma hemen başganım takılıyorum ama her şakanın altında bir gerçek yatar.
    Aldığın zaman yazdığını hatırlamıyorum, varsa alıntılarsın bakarız
    tektudan bu yana aldığım sattığım hiçbir kağıdı yazmıyorum
    ömrümün en baba zararını o kağıttan ettim hemde müthiş bir kardan sonra
    ve forumun bana nazar değdirdiğine karar verdim
    artık aldığımı sattığımı yazmıyorum.
    ama sana bğir şey hatırlatayım ocak yada şubat martta olabilirayında ısctr de yazdıjklarını ve sana ne yazdığımı düşünürsen anımsarsın bence
    2 yıldır halkb ve ısctr dışında işlemim hiç yok gibi ısctr hep kazandım halkb de ya zarar yazdım ya başabaş bıraktım hiç karım olmadı gibi birşey
    iyi düşün hatırlayacaksın
    sonra uygun zamand abulur atarım sana
    bir halt olacağı yok.

bir kaç kerede yonca ve akkız almışlığım var kısa zamanda kazanmışlığım var ama aza kanaatkar olduğumdan tutmuyorum tutsam çok iyi kazanırdım
    uzun süreli tek kağıdım amiral
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan angarada bozkuş fazla üstüne gitme bir bakarsın başkanım gece seni aldırmış.
    rakı içerse kaldırayım
    bir halt olacağı yok.

bir halt olacağı yok.

Sayfa 67/1011 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •