gesan son çeyreklerde attığı kap tutarları 2,00-3,00 milyar aralıklarına ulaştı...bu şekilde devam ederse bunlar peyder pey çeyreklere yansıyacağı için gün gelecek ki tek çeyrekte yapacağı ciro 2,00-3,00 milyarları bulacaktır...yaptığı yatırımların da olumsuz etkileri geçtiğinde net kar marjı %20 civarlarında stabil olacaktır o vakit de çeyreklerde 400-600 milyon karlar yapabilecek ve buda bir yılda 1,600-2,400 milyarlık net karları doğuracaktır...bu yıl 642 milyon kar yaptığına göre kabaca 3-4 katlık büyümeyi önümüzdeki 1-2 yılda yapabilecektir...gesan katlamalı şekilde büyümeye devam edecek...sektör çok canlı...yenilenebilir enerji artık dünyamızın bir numaralı gündemi...işte bu büyümeye güvenerek orta ve uzunda kimse zarar etmeyecek diyordum...yeter ki sabırlı davranılsın...kısa vadeye yine bir şey diyemeyeceğim..görüyorsunuz borsada her türlü oyunlar dönüyor...ama tek bildiğim hisseler eninde sonunda temelinin gösterdiği yere ya çıkıyor yada iniyor...
tekrardan başarılar diliyorum dostlar...umarım tahtacı bir çakallık yapmaz bu bilançoya...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri