Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5746 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Siz çok dolusunuz. Size cevap yazmaya korkuyorum inanın. Dediğim gibi bu kâğıtta temel teknik gibi mantığa dayalı bir beklentim yok. Tamamen spek kağıt olduğunu bildiğim için 0.8 lerden alım yaptım. Cüzi bir miktar. Maliyetim iyi olduğu için eninde sonunda kazanacağım bu kağıttan iyi para. En kötü maliyetine satar çıkarım. Onun dışında sizin gibi bir vatandaşım inanın.
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Körhacı,sen ne ayaksın anlayamadım,yükseliş sürecinde sürekli övgüler yağdırdığın uçacak kaçacak bu fiyatlarda olamaz olmamalı vb.gibi methiyeler düzdüğün hatta 1.18 tl'den 1.06 tl'ye geldiğinde o aralıkta gap boşluğu vardı zaten iyi oldu demiştin tekrar yukarı hamle yaptı ve sonrasında hareketin başladığı noktaya geri çekiliş tabiiki sendede geri vites yorumlar ,açıklamalar gırla gidiyor söylermisin sen kimsin,kimlere çalışıyorsun yorumlarının genelini okuduğum zaman tekin bir insan profili oluşmuyor tabiiki yorumlarından kaynaklı kör ve hacı olduğunda kuşku verici bu durumda senden olsa olsa Romanyalı futbolcu haci olur ama çakması..

2.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Siz çok dolusunuz. Size cevap yazmaya korkuyorum inanın. Dediğim gibi bu kâğıtta temel teknik gibi mantığa dayalı bir beklentim yok. Tamamen spek kağıt olduğunu bildiğim için 0.8 lerden alım yaptım. Cüzi bir miktar. Maliyetim iyi olduğu için eninde sonunda kazanacağım bu kağıttan iyi para. En kötü maliyetine satar çıkarım. Onun dışında sizin gibi bir vatandaşım inanın.
    Estağfurullah kör hacı kardeş , hepimiz sadece Rabbimiz olan Allah'tan korkarız sakınırız,haya ederiz ...
    Sabırlı oluşunuzun yanında alçak gönüllü,hoşgörülü,nezaketli yaklaşımınızdan,karşılık verişinizden dolayı teşekkür ederim..Hakkını helal et desem seni baskı altında bırakırım o yüzden tamamen senin tasarrufuna bıraktım ama gerçekten mahcup olup üzüldüm...Aslında şaka yollu takılayım dedim ama yorumumu sonradan okudum dozajını kaçırmışım..üzgünüm..Hayırlı Cuma akşamlarınız ve yarınlarınız olsun..Selamlar..ytd
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 16-03-2023 saat: 20:57.

3.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Estağfurullah kör hacı kardeş , hepimiz sadece Rabbimiz olan Allah'tan korkarız sakınırız,haya ederiz ...
    Sabırlı oluşunuzun yanında alçak gönüllü,hoşgörülü,nezaketli yaklaşımınızdan,karşılık verişinizden dolayı teşekkür ederim..Hakkını helal et desem seni baskı altında bırakırım o yüzden tamamen senin tasarrufuna bıraktım ama gerçekten mahcup olup üzüldüm...Aslında şaka yollu takılayım dedim ama yorumumu sonradan okudum dozajını kaçırmışım..üzgünüm..Hayırlı Cuma akşamlarınız ve yarınlarınız olsun..Selamlar..ytd

Herkesin dini kendine....habire din tüccarlığı yapma burada.....!!!!!!!!!

Arabic islam pazarlamacımısın nesin be arkadaş....dönüp dolaşıp aynı yere geliyon....

İHLAS YAYIN SAYFASI BURASI......!!!!!!!!!

Var ise beyninde hisse ile ilgili bir bilgi koy.....!!!!!!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Herkesin dini kendine....habire din tüccarlığı yapma burada.....!!!!!!!!!

Arabic islam pazarlamacımısın nesin be arkadaş....dönüp dolaşıp aynı yere geliyon....

İHLAS YAYIN SAYFASI BURASI......!!!!!!!!!

Var ise beyninde hisse ile ilgili bir bilgi koy.....!!!!!!!!!
    Sana nick ismin çok yakışsada muhatabım ve seviyemin insanı olmadığından senin önüne kemik atmadım,yal koymadım, gel kuçu kuçu kuçu dediğimide hatırlamıyorum o zaman haysiyetsizce salyalarını dökmenin bir anlamı yok..Zaten özelden de muhatap olmamıştım dengesiz,tutarsız,anlamsız sorularına maruz kaldığımda...BadFİFİ,sana şimdilik 'Hooşşşttt' diyorum...Sahi sen KörHacı'nın karısımısında bana o değil sen cevap veriyorsun..

5.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Sana nick ismin çok yakışsada muhatabım ve seviyemin insanı olmadığından senin önüne kemik atmadım,yal koymadım, gel kuçu kuçu kuçu dediğimide hatırlamıyorum o zaman haysiyetsizce salyalarını dökmenin bir anlamı yok..Zaten özelden de muhatap olmamıştım dengesiz,tutarsız,anlamsız sorularına maruz kaldığımda...BadFİFİ,sana şimdilik 'Hooşşşttt' diyorum...Sahi sen KörHacı'nın karısımısında bana o değil sen cevap veriyorsun..

Sinirlenince ik dakikada islamı bıraktı....bademleme oldu.....çocukken hacı hoca seni çok sevdimi cancağzım....!!!!!!!!!!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •