Sayfa 613/718 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Daima kıvılcımı var teresin ama ıslak odun olunca tutusmuyor. Dediğim gibi CEO kasedi falan çıksa belki

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Cazibesine aldandım. Bir kıvılcım bekliyorum açıkçası. Ama işimiz zor doğrusunu söylemem gerekirse...
    Körhacı,sen ne ayaksın anlayamadım,yükseliş sürecinde sürekli övgüler yağdırdığın uçacak kaçacak bu fiyatlarda olamaz olmamalı vb.gibi methiyeler düzdüğün hatta 1.18 tl'den 1.06 tl'ye geldiğinde o aralıkta gap boşluğu vardı zaten iyi oldu demiştin tekrar yukarı hamle yaptı ve sonrasında hareketin başladığı noktaya geri çekiliş tabiiki sendede geri vites yorumlar ,açıklamalar gırla gidiyor söylermisin sen kimsin,kimlere çalışıyorsun yorumlarının genelini okuduğum zaman tekin bir insan profili oluşmuyor tabiiki yorumlarından kaynaklı kör ve hacı olduğunda kuşku verici bu durumda senden olsa olsa Romanyalı futbolcu haci olur ama çakması..

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Daima kıvılcımı var teresin ama ıslak odun olunca tutusmuyor. Dediğim gibi CEO kasedi falan çıksa belki

Karşıyakalı Ceo'nun kasedi piyasada gani ama pek tutmadı gibi Millet Kiriakos Miçotakis
    kasedini arzu ve umut ediyor bak o zaman İhlas Yayın kuyruğu belinin üstünde nazik yerine ısırgan otu tohumu sürülmüş gibi dört nala şaha kalkmıyor mu tutabilene aşk olsun..

4. CEO lar birbirini tanır bilir... Dayanışma vardır bilirler birbirlerinin huylarını.. Vardır birinin daha umarız bize vurur. Yetiş ya Sedat Peker[emoji16][emoji16][emoji16] Başka türlü bunlar can acıtıyor
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Karşıyakalı Ceo'nun kasedi piyasada gani ama pek tutmadı gibi Millet Kiriakos Miçotakis
    kasedini arzu ve umut ediyor bak o zaman İhlas Yayın kuyruğu belinin üstünde nazik yerine ısırgan otu tohumu sürülmüş gibi dört nala şaha kalkmıyor mu tutabilene aşk olsun..

Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Endeksin değer kaybına 1e 5 misli duyarlı.
    Endeksin yükselişine 100 de 1 oranda duyarlı değil.
    Bunlar hangi kural, kanun hükmü altındalar.
    Toplayıp pulunu pırtısını bunları atacak yok arkadaşlar
    Bu ulusal bir sorundur. Milletin ezası bunların sefası oldu yıllardır.
    Organize olup bunları muhalefet liderlerine şikâyet edelim ses getirelim.
    Dün babaları babalarımıza, oğlu bize, yarın çocukları çocuklarımıza tuzak kuracaklar.
    Bu işin en etkili çözümü ne ise onu yapalım.
    Kanun, kural tanımazlar.
    Vatan, millet bükücüler.
    Oksijen israfları.
    Insanlar hiç tanımadığı hattâ ömrünce karşılaşmayacakları afetzedelere destek olmak için yarışırken
    Sizler mevcut otoriteyi de arkanıza alıp şirket ortalarınıza ve yalan haber üreterek yeni kurbanlar peşindesiniz.

Yeriniz, yurdunuz lav olsun.

6. Grup bugün top liste çıkaracak mı görelim

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Siz çok dolusunuz. Size cevap yazmaya korkuyorum inanın. Dediğim gibi bu kâğıtta temel teknik gibi mantığa dayalı bir beklentim yok. Tamamen spek kağıt olduğunu bildiğim için 0.8 lerden alım yaptım. Cüzi bir miktar. Maliyetim iyi olduğu için eninde sonunda kazanacağım bu kağıttan iyi para. En kötü maliyetine satar çıkarım. Onun dışında sizin gibi bir vatandaşım inanın.
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Körhacı,sen ne ayaksın anlayamadım,yükseliş sürecinde sürekli övgüler yağdırdığın uçacak kaçacak bu fiyatlarda olamaz olmamalı vb.gibi methiyeler düzdüğün hatta 1.18 tl'den 1.06 tl'ye geldiğinde o aralıkta gap boşluğu vardı zaten iyi oldu demiştin tekrar yukarı hamle yaptı ve sonrasında hareketin başladığı noktaya geri çekiliş tabiiki sendede geri vites yorumlar ,açıklamalar gırla gidiyor söylermisin sen kimsin,kimlere çalışıyorsun yorumlarının genelini okuduğum zaman tekin bir insan profili oluşmuyor tabiiki yorumlarından kaynaklı kör ve hacı olduğunda kuşku verici bu durumda senden olsa olsa Romanyalı futbolcu haci olur ama çakması..

8. İhlas bütün grubu kitliyor. Yolunu bir acsalar... Gerçi geçen harekette iheva önce yolu açmıştı ama ihlas yürümesi gerek. Yoksa iki ileri bir geri oluyor coşku olmuyor.

Sayfa 613/718 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •