bist 50 girmemiz yarayacakmı bakalım...
bist 50 girmemiz yarayacakmı bakalım...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Buralardan gesan satıp alfas almaya başlamıştım 170-240 arası.Şimdi onları verip tekrar gesan alıyorum ama alfasta da yine ciddi bir miktar tutuyorum.Çünkü zirveyi geçme olasılığı bu defa yüksek.Alfas-gesan Can gerisi heyecan..![]()
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
herkese bol kazançlar..
bugün alıcılar yatırım finans ve ünlü..
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Gesana özel bir ayrımcılık yapıldığını düşünmüyorum.Bu konuda mevzuatı taradım ama bir sonuca ulaşamadım.O yüzden net konuşamıyorum ama bildiğim arz ve bedelsiz başvurularından itibaren neredeyse her hafta kasıtlı olarak beklenti oluşturup insanları yönlendirme amacında olanlar var.
goknur diye bir hisse neredeyse tabandan tavana gidecek işlemleri izleyen var mı insan işi değil
Yer İmleri