Artan

81,95 10 18:10
15.402,50 10 18:10
12,10 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hisseyi tanıtmak ayrı tavsiye etmek ayrı aman diyeyim, bak samimi arkadaşımla konuşurken bir çok hisse konuştuk, o gitti 2 tanesini bir noktada aldı, neyse bir tanesini kar etti ötekine geçirdik, öteki 2 katına gitti sat kardeşim dedim olmaz abi bu daha 4 kat yapacak dedi, ben dedim bari yarısını sat, aynı gün 3 kez hem msj attım hem aradım vaktin yoksa şifreleri ver ben satışı yazayım bile dedim, o kadar yani, neyse bu satmadı hisse başladı düşmeye, bu olay olalı herhalde 3-4 yıl oldu, o hisse hala benim satalım dediğim fiyatı görmedi ama o hala suçu bana buluyor konuşurken, benim ona söylediğim bazı hisseler 5-10 hatta 50 kat gitti, onları hiç konuşmuyoruz bile, bu 5-10-50 kat yapan hisselerden ben de hiç almadım o ayrı konu zaten alsam o kadar beklemez satar geçerdim,

Yani birileriyle hisse muhabbeti yapacaksanız gardınızı baştan alın, nasıl kar onların olacaksa zararda onların olacak, en son aldığım Vakıfbankta, tanıdığım kimseye aldırmadım, kafam çok rahat istediğim an satarım kimseye de açıklama yapmam gerekmez...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    ......... hatta 50 kat gitti, onları hiç konuşmuyoruz bile, bu 5-10-50 kat yapan hisselerden ben de hiç almadım o ayrı konu zaten alsam o kadar beklemez satar geçerdim,
    Yaaaaaaav abi sen niye öyle ötede duruyon. Gel bi gel yavv.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Yaaaaaaav abi sen niye öyle ötede duruyon. Gel bi gel yavv.
    Hahaha Selim hocam o tren artık kaçtı

Malum insana verilen değer haricinde herşeyin fiyatı 5-10-50 kat yaptı, hayvan .oku alayım desen o bile kaç katına gitti
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Hahaha Selim hocam o tren artık kaçtı

Malum insana verilen değer haricinde herşeyin fiyatı 5-10-50 kat yaptı, hayvan .oku alayım desen o bile kaç katına gitti
    Lütfü abi. şimdiii sen bizim ağzımıza bi parmak bal çalıp öyle kenara geçeyim falan. yaav yapma . etme abi.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Lütfü abi. şimdiii sen bizim ağzımıza bi parmak bal çalıp öyle kenara geçeyim falan. yaav yapma . etme abi.
    Hocam tek hisse takip ediyorum hatta onu bile bazen takip etmiyorum zaten hepsini ezberledim desem inanır mısın (:

6. Geçen sene size 5-6 TL bulgur bedava demiştim şuan 15 TL, sonra yumurta ve ette benzer süreç yaşandı, piyasa acayip şeyler oluyor fiyatlar artık çok pahalı, arada bizim bilmediğimiz bir şeyler var ama ne var bilmiyorum

7. 2 sene önce markette incik yada tavuk göğüs fiyatı 15 TLydi ben civciv alıp kendim besledim, tabi hastalanan oldu, sebebini bilemediğim ölümlerle beraber benim ürettiğim bütün tavuğun kilosu o zaman ki fiyatla 50 TL olmuştu, şuan yem fiyatları o döneme göre 2 kat arttı, ama marketteki tavuk fiyatları 5-7 kat arttı, tabiki tek maliyet yem değil ama 5-7 kat arasında artan bir maliyet olduysa ben bilmiyorum

2 sene önce markette incik yada tavuk göğüs fiyatı 15 TLydi ben civciv alıp kendim besledim, tabi hastalanan oldu, sebebini bilemediğim ölümlerle beraber benim ürettiğim bütün tavuğun kilosu o zaman ki fiyatla 50 TL olmuştu, şuan yem fiyatları o döneme göre 2 kat arttı, ama marketteki tavuk fiyatları 5-7 kat arttı, tabiki tek maliyet yem değil ama 5-7 kat arasında artan bir maliyet olduysa ben bilmiyorum
    "Yapay ete geçiş!" projesini adım adım hayata geçiriyorlar. Olan bundan ibaret...

Bugün hanım et istedi (mecburen aldım) kilosu 400 TL olmuş...!!!

Daha geçen ay aynı et 200 TL idi...

Ne oldu da fiyat 1 ayda bu kadar arttı...!!!

Hepsi sahte şeyler. Hayvancılığı bitiriyorlar, bitirecekler... Tarım desen, zaten yerlerde sürünüyor...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •