Sayfa 110/247 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 1973 madde; 873 - 880 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Ben kapanışa doğru gelen kapları sevmem bir saat daha bekleyip gün sonu gönderseydi en azından yarın için etkili olurdu kapı neyse kap ı nezaman gönderirse göndersin yeter ki kap gelsin de denebilir sonuçta hiç kap göndermeyen ****** şirketlerde var
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Yvşak yazmıştım ama sistem * lamış

3. Sağlam durmayan veya yükselişi sağlam temeller üzerine inşaa edilmemiş hisseler astor gibi 7 milyar hacim yapıp bitsin toplam hacminin %15 ini tek başına üstlenen şirket geri gelince etkilenirler yani biste yön verebilme etkisi var astorun böyle olunca son 30 dakikada da sert düşüş yapınca tavan veya tavana yakın seyreden şirket yatırımcıları etkilenip satışa geçebilir
    Son düzenleme : kilavuz; 22-03-2023 saat: 20:51.

4. Tüpraş Ereğli THY gibi şirketler genelde bunu yapabilir ama artık o katagoriye astor u da ekleyebilirsiniz

5. inşallah sizin dediğiniz gibidir ama pek masum gelmedi bana bu hareketler

6. Hareketi boş ver şimdi THY ile ereglinin toplam hacmi astorun hacmine denk geliyor veya akbnk garan halk işctr vakbn nin toplam hacmi astora anca denk geliyor sıkıntı bu

7. Üstat bellide U30 da işlem görmesi için, yüksek hacim gerekiyor olamaz mı ??
    birde böyle düşün, böyle bak astora

8. Cidden bu nasıl hacimdir arkadaş. 10milyar tl hacin olmuştu dğn. 1 hisse günde 3 4 kere el değiştiriyor, hisseler yalama yaptı az sakin yaw. 2 trafo satcaz ne gördünüzde 2 günde bir hisse satıp alıyosunuz anlamadımki. Abi hisseyi satan niye satıyor? Alan niye alıyor? Ne duydunuzda işlem yapıyosunuz.

Sayfa 110/247 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •