Sayfa 339/1009 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O kadarini sadece Turan COMEZ ingiltere'den alir.

Ingiliz istihbaratinin bu kacan fetoculeri kullanmiyormu saniyorsunuz.

AKP'i, yandas, evlat kim varsa tek tek cekerler mahkemelere.
    Yuzlerce polis memuru, havaleleri yapmis olan kamu banka calisanlari, binlerce itirafci cikacak.

Bu feto'nun adamlari zaten CIA'ya calisan tipler.

Daha ses kayit cihazindan haberimiz yokken adamlar neleri kaydetmis bir dusunun.

Bu calinan paralarin geri getirilmesi hic sorun olmaz.

Ayrica KK. elinde cok somut bilgi belge olmadan aciklama yapmaz.

2. Yaptiklarindan oturu vicdani kanayan mi istersin, su su bilgi belgeleri vereyim beni listeye koy diyen siyasetci mi.

Begen begen al.

3. Genci aldi kendi yurtlarinda yetistirdi, sorulari verdi Harbokuluna soktu, Harp Akademisine soktu, general amiral yapti, bunlari askeri istihbarata soktu, kozmik odaya soktu.

Bu kadar buyutulmus bir cete arayacak, paralari nereye goturdu bulamayacak.

Buna kim inanir.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yuzlerce polis memuru, havaleleri yapmis olan kamu banka calisanlari, binlerce itirafci cikacak.

Bu feto'nun adamlari zaten CIA'ya calisan tipler.

Daha ses kayit cihazindan haberimiz yokken adamlar neleri kaydetmis bir dusunun.

Bu calinan paralarin geri getirilmesi hic sorun olmaz.

Ayrica KK. elinde cok somut bilgi belge olmadan aciklama yapmaz.
    Umarım sizin dediğiniz gibi olur...Umut fakirin ekmeği....

Benim yakından tanıdığım bürokratlar bile çuval çuval para götürdü a.q hangi birinden geri alacaksınız....

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Benim yakından tanıdığım bürokratlar bile çuval çuval para götürdü a.q hangi birinden geri alacaksınız....
    Avustralya'da yapiyorlar. ABD'de yapiyorlar.

Adam ayrildigi esi ve cocugu icin nafakayi odememis, adami iceri aliyor, onune bir telefon koyuyor, artik anneni mi ararsin avukatini mi bilmem, ama bu para su hesaba girmeden buradan cikamazsin diyor.

Gerci onlar insan haklari sampiyonu oldugu icin ses cikmiyor, bizde de yapsinlar.

Birine ben Kanada & ABD sinirinda rastladim, ABD'li TIR soforu, Kanada'dan cikmis, ABD polis adami ulkesine almiyor.

Bu para odenmeden giremezsin diyor, ayni bilgiler Kanada sisteminde de var, Kanada'ya da donemiyor.

Sonucu bilmiyorum, gectik gittik ama adam perisan haldeydi.

Biz eskiler oyle bilirdik, devlet parasini alir.

Ama oglundan ama torunundan mutlaka alir, birakmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

memlekette cinayetin yatarı 6 yıl adamı usulsüzlükten hapise atacan da parayı geri getirecek ya da gittiği yerden bulacaksın..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Alınır dostum alınır. Hepsi olmasa da büyük kısmı alınır zamanla , birden olmaz tabi. 20 tane avukat , 20 tane ajan , 20 tane de komando gönder ; o paraları toplayıp gelirler.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Benim kafama takılan para pul meselesi değil. Liyakatli kadrolarla sıfırdan başlasak bile 5 yılda toplarız ekonomiyi.

Ama köprüyü geçene kadar dayı dediğimiz ayılara , köprüyü geçtikten sonra ne yapacağız?

Rozetin birisini çıkarıp diğer rozeti takınca püripak mı olacak bunlar?

Eskinin fırıldakları yeni güç merkezinin fırıldağı olacaksa 400 degil 1 tirilyon dolar gelse değişen bir şey olmaz.

Sayfa 339/1009 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •