Atatürkçü sıfatı altına gizlenen gizli aktrollere prim vermeyin. Basın engeli geçin.
ytd
Atatürkçü sıfatı altına gizlenen gizli aktrollere prim vermeyin. Basın engeli geçin.
ytd
Yine bir seçime; mantık çerçevesinde değil de fanatikleşmiş duygularla giriyoruz. Ketum ortadoğu kültürü milletin damarlarına işlemiş.
AKP ye içeriden bakış; AKP lilerin çocukları ailelerinden rahatsız.
Ben bir 28 Şubat mağduruyum. AKP nin seçilmesini ve başörtüsü sorununun çözülmesi için ilk başta destek verdim. Ancak başından beri eleştirel yaklaşıyordum. Hrant Dink cinayeti benim için alarm zili oldu. Katilin arkasına gerilen bayrakla verilen gurur pozu yaklaşan karanlığı haber veriyordu. O andan itibaren muhalif yaklaşmaya başladım ve bir daha oy vermedim.
Kendi dönüşümüm başladıktan sonra önce etrafımdaki insanlara yalanlarla örülü bir dünyaları olduğunu fark ettirmeye çalıştım. Ancak öyle yüksek bir dirençle karşılaştım ki ara ara sözümü söyleyip çekilmek haricinde uğraşmayı bıraktım. Öte yandan ülkem gözümün önünde büyük bir yıkıma sürükleniyor ve onlar uçuruma sürüklenen bir teknenin içinde parti yapıyor havasındalar. Bu kişiler tüm hayatlarını yalanlar üzerine kurduklarından kendilerini de yalanlar üzerinden tarif ediyorlar. Haliyle onları değiştirmek isteyen hiç kimse onların gerçekliğine ulaşamıyor.
Siyasetçiler AKP'lileri etkilemek için onların dilini kullanıyorlar ancak AKP lilerin gerçekliği ağızlarındaki lafızları değil ki! Bu kayıp kitlenin çocukları aileleri gibi değiller ve bağ kurulabilir durumdalar, onlar da ailelerinden rahatsız. Yani o büyük çoğunluk eriyor. Öyleyse biri bunu duyurmak zorundaydı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...Slider%20Haber
Yer İmleri