-
Min. 5000 adet alman lazim ve bu serbest fon o zaman assagidaki linki tikla bakalim
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=50332&page=48

Originally Posted by
tigris
Merhaba,
YNK - Yapı Kredi Portföy Nişantaşı Kar Payı Ödeyen Serbest (Döviz) Fon , Bu fon ile ilgili bilgisi olan var mı?
Kar payı getirisi ne olabilir.
Teşekkürler.
-
bist yatırım fonları resmen çökmüş. başımız sağolsun durumunda yani. bu enflasyonda bu kur ile üstelik desteklere reğmen endeks buraya kadar nasıl geldi akıl alır gibi değil. tamam riskli yatırımın ahlakı dini imanı olmaz biliyoruz da yine de bi bahanesi olur. sadece seçimse muhalefet napacak borsaya kilit mi vuracak sanki.
-

Originally Posted by
paramanya
Nvb cuma gunu 29.81 getirmiş birgun nvb birgun nrg yuksek getiriyor karar veremedim...nkolay dan sıkıldım artık 27 çok düşük kaldi.
Secimden once 30+ vermezse kimse kalmaz nkolay da.
HSBC 35 veriyor, 90 gün için.. minimum limit 1m, bir bakın bence
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
myfinans
Selamlar YZK FONU var YKBNK ın serbest fon statüsünde
“Vicdan insanın içindeki tanrıdır” VICTOR HUGO
-

Originally Posted by
demir35
Selamlar YZK FONU var YKBNK ın serbest fon statüsünde
buna alternatif ne var hiç bir hisse içermeyen ,yzk cok az getiri vermiş ve 3 gun valorlu
-

Originally Posted by
dell14
buna alternatif ne var hiç bir hisse içermeyen ,yzk cok az getiri vermiş ve 3 gun valorlu
FUS fonu bir alternatif olabilir belki
-

Originally Posted by
friendly_1980
bist yatırım fonları resmen çökmüş. başımız sağolsun durumunda yani. bu enflasyonda bu kur ile üstelik desteklere reğmen endeks buraya kadar nasıl geldi akıl alır gibi değil. tamam riskli yatırımın ahlakı dini imanı olmaz biliyoruz da yine de bi bahanesi olur. sadece seçimse muhalefet napacak borsaya kilit mi vuracak sanki.
evet yani çok sıkıntılı bir durum, hem fonlar hem hisseler büyük zararda bekliyoruz, düştükçe alırdım şimdi nakitte kalmadı, seçimlerden önce 6 binlerden bahsediliyordu geldiğimiz yerlere bak, seçime kadar bu şekilde düşmeye devam ederse sıfırlanacağız herhalde, emekliliğe bile sevinemedim 3 yıllık maaş kadar zarar var, neyse artık seçim öncesi son bir ralli mi olur, yoksa seçim sonrası yabancı girişi mi olur bekleyeceğiz artık çare yok.
-

Originally Posted by
supremegod
FUS fonu bir alternatif olabilir belki
gpc aldım dün.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-