Sayfa 514/1011 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    dün palanın sopayı montaj çalışmasında biraz halk aldım spot .. sabah 19 kademeyle emaneti verdim palaya .. cumaya kadar adrenalin dozum tamamdır tribinden geminin batışını izlemeye devam
    5bin altı sakat diyor grafikisi yabcak bişii yok

Düşüşe malda yakalanmış olabilüsün,

Yapacağın seçenekler 1.stop yapıp kol kesmek
    2.en yakın destekte ilave yapmak (bana göre 3bin bazıları 2500 diyor) desteği kendin bulacan 3.yukardaki seçeneklerden hiçbirini yapamıyorsan panik yabmadan ekranını kapat
    4.vob yapman batarsınız.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    aşırı primli kağıtlar
    çıkışı da engelliyor..
    10 liradan 150 TL'ye getir THYO..
    endekste çıkış bekle.. adam 80 den satsa kârda..
    işte tam da bu bahsettiğin sebeplerden sağlam düzeltmeden çıkartmazlar ..sandık da bahane olacak işte

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
    ben de mal ''sıfır'' an itibarıyla Kurt ..denk gelirse uzak kalmamak adına ufak çaplı al-sat

4. Yüzde 50 malla yakalandık, ama tecrübemden ötürü hiç paniklemiyorum, bi kısmıyla trade ederek satıyorum alttan alarak lotumu arttırıyorum şu süreçte yapabileceğim başka bir durum yok malesef bist 5bin üstüne atana kadar bu şekilde
    Hamdım Piştim Yandım

5. ALFAS-ASTOR yine taban..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    ALFAS-ASTOR yine taban..
    endeks hissesi değil herhalde benim düşenlerde taban yok...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yüzde 50 malla yakalandık, ama tecrübemden ötürü hiç paniklemiyorum, bi kısmıyla trade ederek satıyorum alttan alarak lotumu arttırıyorum şu süreçte yapabileceğim başka bir durum yok malesef bist 5bin üstüne atana kadar bu şekilde
    keşke biraz daha hafifletseydin vaktinde ..ortam palayı tehnada yakadımı işini görüp uçkuru bağlayıp kaç formasyonunda

neyse belli de olmaz belki malda olanlar daha isabetli davranıyorlardır.. enseyi de fazla karartmamak lazım

8. Erdoğan: 9 Nisan’da aday listemizi teslim edeceğiz; seçimi kazandıktan sonra kabinede yeni isimlere görev vereceğiz.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 514/1011 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •