Youtube'da başlık Çalarım Bilirsin...![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
The ART of MONEY LAUNDERING (Mini Documentary)
Bir senede değil on yüz bin konut dikmek, yıkılan binaların enkazını bile temizleyemezler. Değil 600 bin konut , 600 bin prefabrik bile kuramazlar.
2 ayda yapılabilenleri gören 12 ayda yapılabilecek olani da az çok anlar.
1 ay oluyor , şehir merkezindeki 6 bloklu bir sitenin enkazı hala kaldıralamadı.
Arkadaşlar, çoğunluğumuzun siyasî duruşu belidir , izaha gerek yok .
Ben muhalifler kazanırsa yeşil soğan fiyatı düşer muhabnetine anlam veremiyorum. Hani bir seçim propagandası olarak söyleniyorsa eyvallah.
Degilse nasıl düşecek bu ? Öncelikle yeşil doğanın fiyatını bilmiyoruz ki .Hadi hesaplayalim desek enflasyonu bilmiyoruz.
Tamam dış sermaye gelecek falan söylemi var ama 50 -60 ve 100 miktarlarını duydum ki bizim dişimizin kovuguna yetmez .
Hadi geldi diyelim , hem de pusuda bekler gibi 15 mayista şakkadanak geldi ve atıyorum 15 'e düştü. Bu patrolar 600-700 dolar maaşı nasıl ödeyecek?
Hadi bu patronlar gönül adamı olsun ,dünyanın malında gözü olmasın ve versinler bu maaşı. E ne satacak nasil kar edecek, katma değerli bir üretim yokki. Ithal et , montaji yap , ihrac et üzerine kurulu bizim ekonomi.
Yani burada kaçırdığım bir şey varsa lütfen beni aydınlatın yoksa 15 mayista batarim.![]()
Dimitrise katılıyorum.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri