Sayfa 610/747 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    https://twitter.com/andrei2250/statu...d8F2ZUHt93mWtw
    Şöyle bir tweet gördüm bu evler bu kadar gelir getirir mi acaba
    6 Ay önce kabaca 800 milyon değer biçiyorduk.
    Enflasyon ve deprem somrası yeni yapılara yönelme ....değer artışı....

Bölgede 50-70 M2 1+1 daireler 2.5-3 milyon üzerinde.satılıyor

2.  Alıntı Originally Posted by Fitbol Yazıyı Oku
    Geçen yıl bugun (30 Mart 2022) hissenin kapanış fiyatı 2.05 TL.
    Bugün (30 Mart 2023) hissenin gördüğü en yüksek fiyat 10.50 TL.

Sizin değiminizle küçük yatırımcı ile sorunu olan ve küçük yatırımcının para kazanmasının istenmediği hissenin 1 yıllık getirisi ortada.

Küçük yatırımcı sorunu patrondan önce kendisinde ararsa daha faydalı olur.
    defter değeri 17 tl olması gereken yer 30 tl

yani diyorsunuzki asgar ücret 10.000 olsun siz bir yerde çalışıyorsunuz patron bir yıl önce size 2000 tl maaş ödüyordu şimdi 4.000 çıkardı bak maaşım arttı e diğerleri en az 10.000 alıyor ne olacak şimdi kendimimi suçlayayım
    bu kafayı bırakın tavsiye

Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    defter değeri 17 tl olması gereken yer 30 tl

yani diyorsunuzki asgar ücret 10.000 olsun siz bir yerde çalışıyorsunuz patron bir yıl önce size 2000 tl maaş ödüyordu şimdi 4.000 çıkardı bak maaşım arttı e diğerleri en az 10.000 alıyor ne olacak şimdi kendimimi suçlayayım
    bu kafayı bırakın tavsiye
    Tarık bey ne bekliyorsunuz patrondan.
    Hissemiz hızla yükselecek demesini mi?
    Böyle demedi diye mi bu olumsuz görüşünüz.
    Sizi ne rahatsız etti?
    Açıkça yazın ki biz de.bilelim.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Hocam biraz acarmisiniz konuyu. Genel kurulda olumlu ve olumsuz gördüğünüz şeyler neler.

%75 satmanizin sebebi tam olarak ne?

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    şirketi iyi yönetiyorlar bunda gram endişem yok
    **burda değindiğimiz gibi kur sebebi ile kar ve satışar tekstilde düşecek bildiğimiz şeyler
    trendmarkt %47 payımız varmış bunuda tahmin ediyorduk sonunda yönetimden teyit aldık
    kiralama yapacaklarmış satış düşünmüyorlar,tekstil ve tarımda kaliteden ödün vermiyorlar benim malımın değeri bu kısaca isteyen alır isteyen almaz tarzı oldukkça doğru
    bunlar olumlu taraflar
    olumsuz taraflar
    yazdığım gibi ky kafayı takmışlar herkes niye bu fiyattan hisse satmak istediklerini sordu tatmin edici cevap 0 burdan satma nitelikliye sat vs yok , ben bedelsiz hisse verme olanağınız var niye bedelsiz vermiyorsunuz diye sordum hiç düşünmedik dediler allah korusun hisse çıkar diye acayip korkuyorlar bu mesajı aldım
    430 kişi emekli olmuş kıdem yükü olukça yüksek gelecek
    şirkete borç vereceklermiş bu sebeple satacaklarmış e sat gayrimenkulleri atıl varlıkları
    kısaca yönetim küçük yatırımcının kazanmasını istemiyor buna kanaat getirdim bu sebeplede toplantı sırasında sattım
    ama her soruya ellerinden geldikleri kadar detaylı cevapladılar ve çok profosyonel yönetiyorlar

**akça yeni yatırım 13 milyon euro tutarında olacakmış

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    6 Ay önce kabaca 800 milyon değer biçiyorduk.
    Enflasyon ve deprem somrası yeni yapılara yönelme ....değer artışı....

Bölgede 50-70 M2 1+1 daireler 2.5-3 milyon üzerinde.satılıyor
    Sera ve santrallerde kapasite arttırmalarına kaynak borç ödemeleri ilave yatırımlar herşey yapılabilir çok yüksek ve güzel bir gelir

6.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Sera ve santrallerde kapasite arttırmalarına kaynak borç ödemeleri ilave yatırımlar herşey yapılabilir çok yüksek ve güzel bir gelir
    satmayacaklar kiralama otel tarzı bişey olucak anladığım

7. gyo kurma fikrini ben vermiştim vergi avantajı için bi teşekkür bile etmediler alışığım ama hep böyle oluyor
    gyo değil yatırım fonu kurma fikirleri var gyo kurarsa halka arz yapacak şirkete nakit girecek allah korusun hisse çıkar vs

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    şirketi iyi yönetiyorlar bunda gram endişem yok
    **burda değindiğimiz gibi kur sebebi ile kar ve satışar tekstilde düşecek bildiğimiz şeyler
    trendmarkt %47 payımız varmış bunuda tahmin ediyorduk sonunda yönetimden teyit aldık
    kiralama yapacaklarmış satış düşünmüyorlar,tekstil ve tarımda kaliteden ödün vermiyorlar benim malımın değeri bu kısaca isteyen alır isteyen almaz tarzı oldukkça doğru
    bunlar olumlu taraflar
    olumsuz taraflar
    yazdığım gibi ky kafayı takmışlar herkes niye bu fiyattan hisse satmak istediklerini sordu tatmin edici cevap 0 burdan satma nitelikliye sat vs yok , ben bedelsiz hisse verme olanağınız var niye bedelsiz vermiyorsunuz diye sordum hiç düşünmedik dediler allah korusun hisse çıkar diye acayip korkuyorlar bu mesajı aldım
    430 kişi emekli olmuş kıdem yükü olukça yüksek gelecek
    şirkete borç vereceklermiş bu sebeple satacaklarmış e sat gayrimenkulleri atıl varlıkları
    kısaca yönetim küçük yatırımcının kazanmasını istemiyor buna kanaat getirdim bu sebeplede toplantı sırasında sattım
    ama her soruya ellerinden geldikleri kadar detaylı cevapladılar ve çok profosyonel yönetiyorlar

**akça yeni yatırım 13 milyon euro tutarında olacakmış
    Anladım hocam teşekkürler.

Son cumlenizdeki *akca yatirim dediginiz ne tam olarak anlayamadim. Smyrna tarım mı. Çünkü en son o yatırım açıklamıştı. Ya da akca res yatırımi mi. Eger öyleyse Smyrna tarimin yatirim büyüklüğü ne kadar olacakmis ondan bahsettiler mi?

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 610/747 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •