Genel kuruldan ne bekleniyordu da çıkmadıki
Yine acımasızca veriyorlar
Genel kuruldan ne bekleniyordu da çıkmadıki
Yine acımasızca veriyorlar
Bunu hangi kaynağa dayandıroyorsunuz.
Yurtdışı.yavaşlasa bile özellikle deprem sonrası yurtiçi hareketli geçmiş olması lazım.
Enflasyonist ortamda ciro düşexek demek çok iddialı olmuş.
3 Aylık bilançoda 200 milyon kâr yeterli.olacaktır fakat ben 300+ kâr bekliyorum şahsen.
Ben inancımı yitirdiğim hisseyi tutmam direkt satarım.
Geçenlerde odaş almışdtm. Bir habere hepsini sattım.
Eplas a yeniden girmiştim, innacımı yitirdiğim anda kademe bakmadan verdim çıkrım.
O gruplarda hissem varken yazdım.
Şimdi hissem kalmadı yazmıyorum. Maksatıö, yanlış yönlendirme yapmamak
Bazen olumsuz olup sattığıöı hisseler yükselmeye devam ediyor.
Bu yüzden imtina ediyorum.
Kurulda Coca-Cola ile kıyaslayan kim, burda mı o arkadaş 🙂
yahu adamlar kendileri söylüyor burda 3-5 aydı ne yazıyorak aynısını söylüyorlar
hayatın gerçekleri işçi ücreti %150 enerji %80 genel gider %100 artacak senin satış fiyatın %30 artacak kar marjı daralmayacak
ihracat yapmadın kapasite kullanımın düştü düşük verim sebebi ile iç piyasadaki ürün maliyetlerinde yükselecek 400 adamın kıdem tazminatı ilk iki çeyrekte gelecek en iyimser tahmin 60 milyon olur
ciro düşecekden kasıt herkesin anlayabileceği dolar bazlı düşecek karlılıkta düşecek
sırf varlıkları değerlediğinden amortisman giderin en az 2-3 kat artacak
geçen sene enflasyon kur hızlı yükseldi stoktaki düşük maliyetli ürünlerden oldukça yüksek kar yaptık
%25 hisse hala tutuyorum umarım ben yanılırım sizin düşündüğünüz gibi 200 milyon kar gelir
benim hisseyi satmamdaki maksat temel bazlı değil bu sene düşük kar yapar seneye toparlar önemli değil takılmamda zaten ucuz , ben yönetimin küçük yatırımcılara verdiği mesajlar sebebiyle sattım
ne oldu şimdi ayımı çıktı daşmı düştü bizi korkutmayın
Bu iyi aile çoçuklarıyla her muhabbet her temastan sonra bi çakıyorlar millete
Alışkanlık oldu
Hani fakir oğlan zengin kıza talip olurda heyyt sen kimsin bire gafilll der ya kızın babası yapıştırır şamarı
Biz fakir oğlan lan zengin kız babasını söylemeye gerek yok
Sonunda kitledi tabana pezo
Genel Kurulda ne oldu da tabana bastılar bunlar. Pd/Dd "0" sıfır olacak utanmazsa.
Yer İmleri