Sayfa 623/1011 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. ben BTC de ralli bekliyorum var mı argümanı olan )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yokki adam en son viop 6200 geldi bu borsa düşmezden düşmezi imklansıza çeviriyorum dedi gidiş o gidiş...

o gittiğinden bu yana 6200 den 5200 e düştük...
    farklı bir ismi vardır kesin yoksada çalı dibinde sessiz sedasız endeksin 10000 olmasını bekliyordur

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    reis 3000 gelse dahi bence hemen 4500 e cıkar ) abi kagıtlar pul olmus gözünü sevem ben tmm 1 dolar dedim ama o baska zaman ))) mesela doların 100 tl oldugu vakit ))
    Benim için hava hoş dayucuğum, 2bine gelirse de vuruşurum, 3binde de vuruşurum 5bindede vuruşurum 10bin olursada vuruşurum
    Benim için önemli olan rakkamlar değil vurma katsayısı
    Hamdım Piştim Yandım

4. Varlık fonu büyük zarar verdi borsaya,paket alıcıyı gören satışa vuruyor,olmasa yukarı sürecek mal verebilmek için şimdi ihtiyacı yok heryerden vuruyor

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim için hava hoş dayucuğum, 2bine gelirse de vuruşurum, 3binde de vuruşurum 5bindede vuruşurum 10bin olursada vuruşurum
    ben sizler gibi eski degilim borsa da ama su var her daim nakit olmalı bu son dususte bunu anladım bence 1 dolar da nakitimiz olsun agamn az kazanalım ama öz olsun )

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    spenc dayı n diyor petkim hakkında )) 100 tl olcak deyo mu

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bugün - 1,70 falan düşüş bekliyorum bence..
    sabah sabah gördük, akşama ne edecek bakalım
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    spenc dayı n diyor petkim hakkında )) 100 tl olcak deyo mu
    Yok o hedef vermiyor, makinistin yanındaymış, düşşede eyvallah çıksada eyvallah deyor
    En son ayağını kırmış bende geçmiş olsun dedim daha bir haftadır petkim hakkında konuşmadık, hakkaten 100 tale olur mu sence lemur abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 623/1011 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •