Bugün kötü endekse rağmen sağlam duracak mı bakalım… Güzel bir kapanış, içimizdeki öfkeyi hafifletir
Bugün kötü endekse rağmen sağlam duracak mı bakalım… Güzel bir kapanış, içimizdeki öfkeyi hafifletir
Endeksi %2.6 eksiden, + ya geçirdi herif
Mal Doas sen hala bakın
Ortaklar temettü dağıtımı 06 Nisan da başlıyor. 10 Nisan da hesaplara geçer. Hayırlı uğurlu olsun
Bu iyi haber .yarın tavan bekliyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yarın tavan olabilirler.,,,,,,,,,miiiii .....Acabaaaaa,,,,,,tabiki ytd.
Temettülerin küçük bir miktarı hisseye dönse bu ortamda bizim için kazançtır. İnş en kısa zamanda düzelir.
Yarın tavan diye yazdım benimle kafa geçiyorsun . peki bakalım.kim daha ileri görüşlü .
Tüpraş bölünecek %7 ye yakın çıktı.bölünecek ağırlaşacak denilince hisse alınır mı?alınmaz tam da satma zamanıdır .Tüpraş bence bundan sonra bu temettü oranını bir daha zor yakalar.son senesiydi bitti.ama güveni yüksek.
Toaso bu seneki favorim.bizim essekte favorimdir.
Peki bu hissenin beklentisi neydi ?
Temettü degilmiy di ?
Firma batık değil.
Satan yabancı .
Seçimin sonucu göremiyor bu gayet normal.
Kim görüyor ki.
Endeks 4350-4450 ye bu ay yine değer gibi geliyor.daha da kötüsü olmasın derim.daha kötüsünü düşünmek istemiyorum . ama seçim anketleri öne çıkamadığı için satış yiyor.
Şimdi doas kayıtlı sermaye tavanını yükselteceğini belirtiyordu. Umarım güzel bir zamanda açıklarlar.
Bize Katokulli yapmaz diye beklemiyorum.
kimseye güven olmaz.borsa kim kime sorsa.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yer İmleri