Sayfa 774/1002 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Selam arkadaşlar. Alınabilecek en iyi döviz yatırım fonu hangisi dolarda olur euroda olur nasıl olsa ikiside patlıcak. Parayı dövize koymaktan daha iyidir gibi geldi bana.

Gesendet von meinem SM-X900 mit Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hata yapsalar da , bir zaman sonra iç / dış denetimlerde muhasebede fark edilir geri iadesi yapılır... bir ara da osmanlı yatırımda bunun tam tersi olmuş. stopaj kesmemişler fark edip sonradan talep etmişler. bu arada global yatırımdaki yurt paydaşları en azından zahmet gösterip global portföy yönetiminde bilgi sahibi birini arayıp sorsalarmış ya ... tuhaf ve ötesi ...
    Nihayet bugün halloldu.Oyakportföyden mail alıp gönderdim ondan sonra kabul ettiler.Çıkan çocukla samimi olduk, devamlı ordan birilerine sorduğunu söyleyip durdu.Onların verdiği cevap, doğruysa daha faciaydı, fon sepeti fonları stopaja tabi demişler.Çok bilgisizler, şaşırdım açıkçası.Osmanlıda bahsettiğin olay 2 defa başıma geldi, ama o bir hata;burdaki bilgisizlik.Defalarca konuştum adeta ispat ettim.Saçma sapan işler, bir daha ordan fon falan almam daha doğrusu hesabı kapatıcam.

3. Borsadaki bugünkü yükseliş hakkında fikri olan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    Borsadaki bugünkü yükseliş hakkında fikri olan var mı?
    teknik bir hareket. ana pivot destek seviyesinden(kırmızı kalın çizgi) yukarı döndü 5500 denemesi lazım. tekrar 5700 geçerse yukarı devam eder. hem kur hem enflasyon etkisiyle.Adsız.jpg

5.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar. Alınabilecek en iyi döviz yatırım fonu hangisi dolarda olur euroda olur nasıl olsa ikiside patlıcak. Parayı dövize koymaktan daha iyidir gibi geldi bana.

Ben doları biliyorum, euro takip etmedim.Maksat dolardan kazanmaksa, makasa rağmen doları bizzat almayı tercih ederim. Ani yükselislerde doları anında satabilirsiniz. Fonlarda aksam fiyatına razı olursunuz. Doları alırken de en düşük makaslı bankayı tercih etmek lazım. Su anda banka fiyatları, serbest piyasa fiziki fiyattan ucuz. Yine döviz fon derseniz, eurobond fonları (tercihen yerli eurobond iceren) olabilir. Dövizli kira sertifikaları da var ama kira piyasası dövizin karını etkiler mi bilemem.

Gunluk getiri 0.075 olmus evet

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ppz 28.70 on/plus hesabi geçmiş.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Buraya gel

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=50332&page=48

Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar. Alınabilecek en iyi döviz yatırım fonu hangisi dolarda olur euroda olur nasıl olsa ikiside patlıcak. Parayı dövize koymaktan daha iyidir gibi geldi bana.

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. https://www.youtube.com/watch?v=Ca3QHFR_A9Q

Alternatif yatırım araçları arayanlar/merak edenler için.

Sayfa 774/1002 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •