Sayfa 689/1011 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gün içi kapanan pozisyonlardan oluşan zarar ile teminatlardan karşılanan zararı da düşünmek gerekir. Teminat eksikliği buzdağının üst kısmı bence.

Ariston buradaki kar/zarar rakamını anlamıyorum. Viop sıfır toplamlı bir oyun değil mi bu kar ya da zarar kimin karı zararı.

2. 50 bin jeton da bile ima var

Xu100 5 bin felan 😬😬 zalim oyuncu bozkurta diyorum böyle zalim oyuncuları getirmeyin DİE ama dinlemiyor

3. 1 liralık lunapark jetonu mu bunlar her gün 50bin atsın, atarsa mutlu olurum tabi orası ayrı

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ariston buradaki kar/zarar rakamını anlamıyorum. Viop sıfır toplamlı bir oyun değil mi bu kar ya da zarar kimin karı zararı.
    Bugün borsa belirgin bir şekilde arttı, muhtemelen long olanlar kar elde etti, short olanlar ise zarar etti ve teminatı yetmedi. Muhtemelen short olanların teminata verdikleri hisseler o kadar artmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    İşte onu bilemiyoruz... Arbitraj fonlarının yediği margin oradan kaynaklanıyor zaten adam boşa teminat tutmuyor takasbankın verdiği faiz çok düşük kaldı para piyasası fonuna göre.
    İvedi cevap için teşekkürler sn tidebringer dostum.
    Her zaman doğru kararlar vermen dileğiyle hayrlı Ramazanlar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Kafadan atıp da tutturmak da ilginç. Kaynağı tespit etsem ben de daha cesaretli işlem yaparım. Bence zeka bilinçaltı bir şey.

7. Zamanında bir gün nişanlımla araba ile dolaşmaya çıktık ve malesef araba teklemeye başladı yolda kaldık. Sonra birden sigaramın kabındaki alümünyumu şerit yapıp bujilere kablo giden distiribütör kablolarının üzerine sarmak aklıma geldi. O şekilde yaptım araba çalıştı eve kadar geldim.

Arabayı ertesi gün servise götürdüm ateşleme ile ilgili distirbütör veya ismi ne ise onda sorun var dediler, değiştirdiler. Paranormal olay olarak not ettim.
    Son düzenleme : ariston; 05-04-2023 saat: 01:21.

8. Eski bir hikaye

>>>>>>>>>
    Küçük bir kuş soğuk bir kış gününde yiyecek bulmak için kanat çırpıp duruyormuş.
    Hava o kadar ayazmış ki minik kuş dayanamayıp karın üstüne düşmüş.

Minik kuş çaresiz soğuk karın üstüne ölümü beklerken oradan geçen bir inek kuşun üstüne sıçmış.
    Kuş öyle bir sinirlenmiş ki kanatları donmamış olsa kalkıp ineği dövecek.
    Bide bakmış ki bokun sıcaklığı ile kanatları çözülmüş, yaşama geri dönmüş.

Öyle bir sevinçle ötüyormuş ki oradan geçen bir kedi bunun sesini duymuş ve boku eşeleyip kuşu boktan çıkarmış, kuş buna da çok sevinmiş KEDİ ye teşekkür edecekmiş ki KEDİ onu yemiş!

Bu hikayeden çıkaracağımız 3 anafikir var;
    1)Her üstüne sıçanı düşmanın sanma!
    2)Seni her boktan çıkaranı dostun sanma
    3) ve en önemlisi: BOKUN IÇINDE MUTLUYSAN, SESİNİ ÇIKARMA

Sayfa 689/1011 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •