Sayfa 688/1011 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Belki çılgın bi 50 bin jeton daha atar 😬

Noluyoz lan der millet 😬

2. Gün içi kapanan pozisyonlardan oluşan zarar ile teminatlardan karşılanan zararı da düşünmek gerekir. Teminat eksikliği buzdağının üst kısmı bence.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yarın artı GAP olsa . Üstüne bir de minare direk gelse üstüne birde panik atarlar geçirilse ne olur ? Sence

Yarın 11.00 gibi bu rakam 1 milyar TL nin üzerine atar
    Eğer dediklerin olacaksa sabah bankalara bakmak gerek.
    Ancak bankaları alırlarsa yukarı koparırlar yoksa dikkatli olmak gerek belirli noktalarda.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    586 milyon margin call.

Bir kısmı arbitrajcılardan bir kısmı 3 haftadır gözü kapalı her yerden shortlayanlardan. İkincı kısım daha ağır basıyorsa bugüne fragman deriz.
    Viop hesabında az para tutup, her daim cariden virman yapabilecekleri düşmek gerekmez mi ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yarın artı GAP olsa . Üstüne bir de minare direk gelse üstüne birde panik atarlar geçirilse ne olur ? Sence

Yarın 11.00 gibi bu rakam 1 milyar TL nin üzerine atar
    Şu an shortta olup margin yemiş olsan bu kadar makas çok fazla yarın ne de olsa makas kapanır biraz rahatlar diye düşünürsün ama o makası çok yukarıda günler sonra da kapatabilir, geçen dönemlerde bunu çok gördük o yüksek makas son haftaya kadar bir türlü kapanmadı hiç belli olmaz.

Ben Yapıkredi-Bofa-Info-Gedik bu 4 ünün aynı tavanın balığı olduğunu düşünüyorum. Bofa ve Info spotta alım yönünde agresif başlarsa işin rengini değiştirir margine saatine kadar çok farklı şeyler izleyebiliriz.

6. Kabaca 22 bin kişinin açık pozisyonu varmış, nerde ise bir excel dosyasında takip edilcek boyutta.

Gizliliğin sağlandığına dair raporlar olması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bence forum ahalisi şunu düşünmeli

Misal 50 bin 50 bin geliyor

Birdaha 50 bin daha gelirse jeton ne olur ?
    Hatta bi 50 bin daha gelirse

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Viop hesabında az para tutup, her daim cariden virman yapabilecekleri düşmek gerekmez mi ?
    İşte onu bilemiyoruz... Arbitraj fonlarının yediği margin oradan kaynaklanıyor zaten adam boşa teminat tutmuyor takasbankın verdiği faiz çok düşük kaldı para piyasası fonuna göre.

Sayfa 688/1011 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •