Originally Posted by
Megastone
ben ümit özdağın aklı başında birisi olduğunu sanıyordumçok yanıldım deli muharremden farkı yokmuş bir aysonra TÜRKİYE cumhuriyetinin varlığı yokluğu oylanacak o deli muharremle ego peşindeler sokaktaki simitçiye sorsan senin ne kadar oyun olduğunu bilir ülkemiz ateş altına alınmış hainler ülkemizi arap ülkesi yapmak için akşama kadar hesap kitap yapıyor simitçinin bile gözü görüyor kendilerinide ATATÜK çüyüm diye pazarlıyorlar suriyelileri kovacam diye ortaya çıktı sen siyasal islamcıları göndermeden nasıl suriyelileri gönderecen buna aklın ermiyormu kaç yaşında adamsın yazıklar olsun ben muharremi siyasal islamcıların kiraladığını düşünüyorum chp nin oylarını böler sanıyorlar chp seçmeni muharremden akıllıdır delilere oy verecek kadar aptal değildir muharremde öyle sanıyor vay yavrum vay hayal etmeye devam et çocuklarımıza muharreme ve diğer küçük partiye oy vermemeleri konusunda uyarmalıyız muhalefet partileride kazanamayacak küçük partilere ve adaylara verip boşa gitmesine sebep olmamaları konusunda uyarmalılar özellikle baba parasıyla yaşayan yeni yetmeler muharremin gevezeliğine aldanmamaları konusunda sıkıca uyarılmalı oğlum kızım 600 milyar dolar dış borcu size ödetecekler bunu siz yapmadınız ama siz ödeyeceksiniz haramiler kazanırsa suriyeliler pakistanlılar afganlar sizin işinizi elinizden alacaklar onlar sigortasız çalışırken sen asgari ücretle bile iş bulamayacaksın kps de en yüksek puanıda alsan devlet memuru olamayacaksın mülakatla seni çöpe atacaklar ona göre oy ver bunu muhalefet partileri seçim meydanında bağıra bağıra söylemeliler hemde sık sık söylemeliler bizim milletimiz balık hafızalıdır çabuk unutur ülkemizi seviyoruz ülkemiz mafya artıkları mollalar arap artıklarının ülkesi olamaz parayla satın almadık atalarımızın kanı var feryadımız figanız çocuklarımız torunlarımız içindir ülkemizi seviyoruz yüksek ahlak sahibi insanlarımızı seviyoruz ulu önder ATATÜRK ümüzü seviyoruz yüce TANRI mızı seviyoruz çocuklarımıza milli eğitimde din derslerinde atalarımızın dini gök TANRI dini mutlaka okutulmalı yüce TANRI nın hakikatleri öğretilmeli
Yer İmleri