Sayfa 439/1009 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    ben ümit özdağın aklı başında birisi olduğunu sanıyordumçok yanıldım deli muharremden farkı yokmuş bir aysonra TÜRKİYE cumhuriyetinin varlığı yokluğu oylanacak o deli muharremle ego peşindeler sokaktaki simitçiye sorsan senin ne kadar oyun olduğunu bilir ülkemiz ateş altına alınmış hainler ülkemizi arap ülkesi yapmak için akşama kadar hesap kitap yapıyor simitçinin bile gözü görüyor kendilerinide ATATÜK çüyüm diye pazarlıyorlar suriyelileri kovacam diye ortaya çıktı sen siyasal islamcıları göndermeden nasıl suriyelileri gönderecen buna aklın ermiyormu kaç yaşında adamsın yazıklar olsun ben muharremi siyasal islamcıların kiraladığını düşünüyorum chp nin oylarını böler sanıyorlar chp seçmeni muharremden akıllıdır delilere oy verecek kadar aptal değildir muharremde öyle sanıyor vay yavrum vay hayal etmeye devam et çocuklarımıza muharreme ve diğer küçük partiye oy vermemeleri konusunda uyarmalıyız muhalefet partileride kazanamayacak küçük partilere ve adaylara verip boşa gitmesine sebep olmamaları konusunda uyarmalılar özellikle baba parasıyla yaşayan yeni yetmeler muharremin gevezeliğine aldanmamaları konusunda sıkıca uyarılmalı oğlum kızım 600 milyar dolar dış borcu size ödetecekler bunu siz yapmadınız ama siz ödeyeceksiniz haramiler kazanırsa suriyeliler pakistanlılar afganlar sizin işinizi elinizden alacaklar onlar sigortasız çalışırken sen asgari ücretle bile iş bulamayacaksın kps de en yüksek puanıda alsan devlet memuru olamayacaksın mülakatla seni çöpe atacaklar ona göre oy ver bunu muhalefet partileri seçim meydanında bağıra bağıra söylemeliler hemde sık sık söylemeliler bizim milletimiz balık hafızalıdır çabuk unutur ülkemizi seviyoruz ülkemiz mafya artıkları mollalar arap artıklarının ülkesi olamaz parayla satın almadık atalarımızın kanı var feryadımız figanız çocuklarımız torunlarımız içindir ülkemizi seviyoruz yüksek ahlak sahibi insanlarımızı seviyoruz ulu önder ATATÜRK ümüzü seviyoruz yüce TANRI mızı seviyoruz çocuklarımıza milli eğitimde din derslerinde atalarımızın dini gök TANRI dini mutlaka okutulmalı yüce TANRI nın hakikatleri öğretilmeli
    ......................................
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

birkaç paragraf başı, dahi anlamında de da boşluğu da göndermek istedim de nasıl olur bulamadım.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ganıyan deyince aklıma, hiv aids kursunda bir ganalı eğitmenin, ganıyan pus.y diye verdiği örnek geldi, tabi bizimkiler b.kunu çıkarana kadar tekrar etmişlerdi. Sonra bir kadın arkadaşın eline tahta dick ve prezervatifi verdi, hadi bunu buna tak bize göster dedi kıyamet koptu orda ))
    Another day in paradise

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dış ticaret açığı yılın ilk çeyreği 35 milyar usd ! bu hesaba göre 140 milyar civarı açığa doğru evriliyoruz.
    rekorlara doymuyoruz bu aralar ! hakikaten 2023 şahlanış yılımız oldu
    valla bu filmin sonunu acayip merak ediyorum.
    https://www.bloomberght.com/dis-tica...-cikti-2329320

4. Valide aradı ilk defa cumhur seçimi oy atmaya gidersem 15000 i bana vereceğini söyledi .

Peder de birader hiç cumhur için oy atmaya gitmedi oda ona verecekmiş aynı miktarı .

Kemal in bayram promosyonu birinci derecede akrabada bile teşvik ödül sistemi yaratmış durumda .

Bunun bu kadar etkili olacağını bilmezdim

5. Paylaşımında astsubaylara seslenen CHP lideri, şu ifadeleri kullandı:

Yıllardır Astsubaylara tazminatları ile ilgili sözler verdiler ve tutmadılar. Bay Kemal küçük büyük demeden, her şeyi takip eder, çözümü bilir. Sen merak etme kahraman Astsubayım, görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim, sizlere de baharlar gelecek.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

6. Prof.Mustafa SONMEZ anlatiyor.

Kaynak var mi ? Var.

Temmuz ayinda kesinlikle bu 15.000 TL. emeklilerin hesabina yatar.

https://www.youtube.com/watch?v=JxRN...el=KRTkulturTV

Hala bazi kafalarda supheler var, acaba bu bir secim yatirimi mi diye.

Izleyin 14 dk. adam anlatiyor.

7. Forumun geçmiş seçimlerde sentiment/sonuç tahmin başarısı nasıl ?
    kaçı tuttu ?
    Memento mori

8. Aydınlık gazetesi Cumhur ittifakını pek eleştirmezdi.İlginç.
    https://www.gazeteoku.com/gazeteler/...zetesi-manseti

Sayfa 439/1009 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •