Sayfa 453/1009 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? HDP yi hiç sevmem ama en omurgalı ilkerlerinde taviz vermeyen tek parti onlar çıktı. Eşşşek gibi milliyetçi bir adaya (Mansur) ayakları kiclarina vura vura oy vermeye gideceklerdi ama birileri bölücülerin milliyetçilerden daha dik duracağını düşünmüş.

Bakalım doğru mu yanlış mı düşünmüşler ben bunu göreceğim.

Şimdi diyeceksin sen kimcisin. "ben 2. Turda sıtma ile ölüm arasında seçim yapmak zorunda biraklilanim" hatta öyle ki hangisi sıtma hangisi ölüm onu bile bilmeyenim.

2. Bize dayatılan seçenekler "A" bir de "A'nın farklı rengi B". Millet aklını başına toplayıp ikisine yol vermez ise bir 20 sene de farklı renk B ile yönetiliriz değişen hiç bir şey olmaz. Gerçi bu kafayla B'nin seçimi kazanması da zor ya o da başka mesele.

Ben kime oy vereceğime karar vermedim henüz ama hangi 2 cb adayına ve partiye oy vermeyeceğimi çok iyi biliyorum.

Haftalarca aday olma aday olma diye millet göz yaşı döktü son dakikada geldi oldu bitti deyip aday oldu ya... Neymiş 3 ayda Avrupa'ya giriş vizesiz olacakmış... Bu akılları buna kim veriyor Davidson mu? Yukarıda da dedim bunlar A'nın farklı rengi B diye, desteksiz demedim. Böyle göz göre göre sıkmak ancak A*P eskilerinin verdiği akılla mümkün.

ytd

4. Türkiye'de değişen hiçbir şey yok ve görünüşe göre de olmayacak. İktidardaki parti değişir belki ama bütün kavga siz çok yediniz biraz da biz yiyelim kavgası. A partisi B partisi bunların hepsi meslektaş nihayetinde.

Valla şu anda bu akp gitmeli benim kararım kesin.KK hakkında olumsuz düşüncem çok zamanında bu topiğe de baya yazdım.Ama aday olduğu andan itibaren konu kapandı.Reis karşısında vazoyu koysalar oy veririm dedim halen de fikrim aynı.Asıl oy verme argumanım da tamamen iki konuya odaklı.Biri liyakat diğeri devletin her türlü akçeli konuda artık şirazeden çıkmış olması,bu iki konu düzelmezse zaten devlet diye bir şey kalmayacak.Muhalefet şu anki iktidardan daha kötü işler yapamaz.Bu da benim oy vermem yeter.İdeal bir aday yok,benim aklıma tam olarak uyan bir çözüm yolu da yok,sadece bir level daha seviye atlayacağız.O kadar.

7. Tuvalet terliginden vazoya terfi etmişsiniz. Tebrikler
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla şu anda bu akp gitmeli benim kararım kesin.KK hakkında olumsuz düşüncem çok zamanında bu topiğe de baya yazdım.Ama aday olduğu andan itibaren konu kapandı.Reis karşısında vazoyu koysalar oy veririm dedim halen de fikrim aynı.Asıl oy verme argumanım da tamamen iki konuya odaklı.Biri liyakat diğeri devletin her türlü akçeli konuda artık şirazeden çıkmış olması,bu iki konu düzelmezse zaten devlet diye bir şey kalmayacak.Muhalefet şu anki iktidardan daha kötü işler yapamaz.Bu da benim oy vermem yeter.İdeal bir aday yok,benim aklıma tam olarak uyan bir çözüm yolu da yok,sadece bir level daha seviye atlayacağız.O kadar.
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku

https://twitter.com/umitozdag/status...08254919196672
    Tamam o zaman madem Kemal abi size okey demiş neden şimdi seçimden önce konuşup da işi bozuyorsun bırak cb olsunda Öcalan a af getirsin .Daha iyi değil mi sizin için .
    Sayın Sıtkı Sarkık , adınız kurtlar vadisinde bile böyle buna benzer bi şey olarak geçer di vaktiyle
    Yoksa Sıtkı Kızıltaş miydi neydi .
    Son düzenleme : Desidero74; 06-04-2023 saat: 10:11.

Sayfa 453/1009 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •