Sayfa 630/901 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7206 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Eyvallah keko üstad. Europower’da yollar tekrar kesişir diye tahmin ediyorum
    bir şekilde o hissede ben de yer almak istiyorum..tabi fırsat verirse ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. gesanı ilk aldığımda da hiç satmadan tutma niyetindeyim...sonra çok git geller yapınca trade isteği doğdu...sonra da trade yaparken kaçırınca vede çevremdeki dostlarım artık çok kazandın sat baskısı yapınca 57 bin lottan 41 bin lotu 64 civarlarından çıktım geri kalan 16 bin lotu da 230 dan çıktım...böylece elimizdeki gesanları sıfırlamış olduk...buda bize tecrübe oldu...elhemdullilah çok kazandık ama daha da kazanabilirdik..çünkü potansiyeli hala vardı...sektörü çok güçlüydü gesan da çok güçlüydü..

dediğim gibi artık gerisi de kısmet işiydi..ben bu kadar fayda sağlayabildim...herkes sabrının karşılığını alacak ve kısmeti kadar faydalanıp çekip gidecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Bugün, tahtacı küçük yatırımcılara nasıl bir sürpriz yapacak acaba?
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesanı ilk aldığımda da hiç satmadan tutma niyetindeyim...sonra çok git geller yapınca trade isteği doğdu...sonra da trade yaparken kaçırınca vede çevremdeki dostlarım artık çok kazandın sat baskısı yapınca 57 bin lottan 41 bin lotu 64 civarlarından çıktım geri kalan 16 bin lotu da 230 dan çıktım...böylece elimizdeki gesanları sıfırlamış olduk...buda bize tecrübe oldu...elhemdullilah çok kazandık ama daha da kazanabilirdik..çünkü potansiyeli hala vardı...sektörü çok güçlüydü gesan da çok güçlüydü..

dediğim gibi artık gerisi de kısmet işiydi..ben bu kadar fayda sağlayabildim...herkes sabrının karşılığını alacak ve kısmeti kadar faydalanıp çekip gidecek...
    keko hoşgeldin ) az destek lazım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

kısada düşeni kırarak açtık uzunda düşeni kıramadım tam direncinden döndü..

açılışta info güzel aldı yukarda verdi, sonra ykb en iyi alıcı oldu o da verdi, şimdi vakıf en iyi alıcı güzel trade çeviriyorlar bakalım ne olacak..

hacimde 2. sırada yerimizi aldık.. tavana baglamadık ama bari hacim yapalım sağlam.

7. Beklenti bitti ayağına(europower almak için sektöre de)satış getirecek mi?,bakalım.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

8. Hacimde 2. Sıradayız

Sayfa 630/901 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •