Üstelik bu holdingin en güzel katký verecek þirketi þise bu ara yine sahibinin deðerinin üzerinde fiyatlanýyor , sise>isctr
Syg.SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstelik bu holdingin en güzel katký verecek þirketi þise bu ara yine sahibinin deðerinin üzerinde fiyatlanýyor , sise>isctr
Burasý iki yönlü deðerlendirilmeli. Hangisi ucuz ? Kýsada mý ucuz, uzunda mý ucuz ? Biri ucuz ise diðerine pahalý demek mümkün mü ? Acaba sahipte baþka riskler mi fiyatlanýyor ? Yoksa gerçekten anormal bir durum mu bu?
Bazý zamanlarda böyle anomaliler olabiliyor piyasada. Bu da piyasamýzýn haddinden fazla sýð olmasýyla ilintili diye düþünüyorum. Zaman içinde normalleþme olur mu olmaz mý yaþayýp göreceðiz.
Sn. Müzikal haklýsýnýz geçmiþde geleceðin aynasý dersek sanayi iþletmeleri her daim ön planda olacaktýr. Hele ki bu sanayi iþletmeleri sise , froto gibi sürekli büyüyen , yatýrým yapan firmalar ise sonuçlarýný kendimizde portföylerimizde bizzat yaþýyoruz. Yani ucuz görünen gerçekten ucuz mu? Pahalý dediðimiz gerçekten pahalý mý? Bu birazda gelecekte yapilan yatýrýmlari ve onlarýn geri dönüþlerini hesap etmekten geçiyor.
Sizin tecrübeleriniz , bakýþ açýlarýnýz çok deðerli , teþekkür ederim paylaþýmlarýnýz için saðolun varolun.
Estaðfurullah, çok teþekkür ederim nazik iltifatlarýn içinBen de herkes gibi her daim sorgulayan bir yatýrýmcý olmaya gayret ediyorum. Fikirlerim farklý bakýþ açýlarý kazandýrýp faydalý oluyorsa ne mutlu bana.
Ben de buralarý okuyarak çok deðerli bilgiler ediniyorum, bilgi daðarcýðýmý geniþletiyorum. Keþke hep böyle saygý çerçevesinde fikirlerimizi çarpýþtýrýyor olabilsek. Ne güzel olurdu. Bu vesileyle katkýda bulunan tüm dostlara teþekkür ederim. Bilgi paylaþmayý eksik etmeyiniz. Ýyi kötü fark etmez, hepsi deðerli.
Sevgiler, saygýlar.
Yer Ýmleri