Originally Posted by
ali1980
ben hayatta vermem.isterse 1 krş olsun.yine alırım.ben bu kağadı inşaallah emekli olurken satacağım.bak kardeşben her birkaç lot aldığımda aşağı yönlü tepki veriyor.günlük takaslarda bakıyorum X aracı kurumu 300 000 , Y aracı kurumu 500 000 , Z aracı kurumu 200 000 almış... hep benim birkaç lot aldığımdamı düşer.bakıyorum 50 000,100 000... alanlar bana verdiği tepkinin 1000 katını vermeleri lazımdı. ama böyle bir tepki olmadı bu kadar mı tesadüf olur.bu hissede ya grup var ya da birisinin biröok yerde hesabı. bazen millete yahu banamı öyle geliyor diye sizde böyle denemeler yapın diye tavsiyelerde bulundum.kimse böyle bir deneme yapmadı herhalde ki bu konu hakkında birşey yazmadı.neyse size ütopik gelebilir ama ben bu kağadı 50 000 den satacağım inşaallah ....ben de 1 lot 2 lotlar bitmez. enka anca bunu götürüyor.zaten bütün paramıda gömmedim. inşaallah zamanımda var...ha birde şu Enka yönetiminin bir hisse alımı var. bu da bakalım nasıl sonuç verecek.görücez.ama içimden bir ses bunda bir iş var gibi geliyorda . bakalım görücez... Allah sağlık-sıhat versin ve birde zaman....iyi geceler...
Yer İmleri