Sayfa 76/364 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 601 - 608 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1.  Alıntı Originally Posted by ali1980 Yazıyı Oku
    burada herkes içinden geçeni .yorumlarını ,fikirlerini söylüyor.olanlar ortada.kısa vadede ümitvar olan var mı? merak ediyorum.o kadar önemlide değil.artık kimseyle polemiğe girmeyeceğim. herşey ortada inşaallah daha çok buralarda görüşürüz, serkaninam ın dediği gibi öyle böyle belkide birçoğunun elinden malını alacak. sabreden inşaallah kazanacak.
    Seviyeli üslup ve değerlendirmeniz için teşekkürler Ali Bey. Olgun kimselerle paylaşım keyif verici. Bunun dışında ahlak zaafiyeti içinde, duygusu ve aklı karışmış, istişare ve münazara ahlakından yoksun yorumların bu siteye uygun olduğu konusunda karar yönetime aittir. “Kişinin haysiyeti dilinin altında gizlidir.”

2.  Alıntı Originally Posted by ali1980 Yazıyı Oku
    benim 1 lotlara takıldı kaldı bu gün enka.... yarına Allah kerim....( şüphesi olan varsa yarın 1 er 2 şer lot alın ,altlara alış girin, birde siz deneyin derim.enka 1 lotlara anında tepki veriyor)
    5.35 altına inmedi sen daha aşağıdan mı aldın

SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by pissamoon Yazıyı Oku
    5.35 altına inmedi sen daha aşağıdan mı aldın

hayır kardeş. dediğim gibi. gelen 5,37 ortalamayla 25 lot... 5,30 a kadar sıralı alış girdim .herhalde en aşağı 5,36 dan gelmiştir....bekliyorum aşağılara verirse alırım.... iş namus meselesi oldu.o düşürüsre azar azar alırım. bu alışa benim gibi birçok kişide takılırsa daha güzel olur. ne demişler bir elin sesi meselesi.... kalın sağlıcakla....

4.  Alıntı Originally Posted by ali1980 Yazıyı Oku
    hayır kardeş. dediğim gibi. gelen 5,37 ortalamayla 25 lot... 5,30 a kadar sıralı alış girdim .herhalde en aşağı 5,36 dan gelmiştir....bekliyorum aşağılara verirse alırım.... iş namus meselesi oldu.o düşürüsre azar azar alırım. bu alışa benim gibi birçok kişide takılırsa daha güzel olur. ne demişler bir elin sesi meselesi.... kalın sağlıcakla....
    5.27 5.30 aralığında aldıklarımı bugün verdim yarısı kaldı daha önce aldıklarım 5.42 üzerinde vericem

5.  Alıntı Originally Posted by pissamoon Yazıyı Oku
    5.27 5.30 aralığında aldıklarımı bugün verdim yarısı kaldı daha önce aldıklarım 5.42 üzerinde vericem

ben hayatta vermem.isterse 1 krş olsun.yine alırım.ben bu kağadı inşaallah emekli olurken satacağım.bak kardeşben her birkaç lot aldığımda aşağı yönlü tepki veriyor.günlük takaslarda bakıyorum X aracı kurumu 300 000 , Y aracı kurumu 500 000 , Z aracı kurumu 200 000 almış... hep benim birkaç lot aldığımdamı düşer.bakıyorum 50 000,100 000... alanlar bana verdiği tepkinin 1000 katını vermeleri lazımdı. ama böyle bir tepki olmadı bu kadar mı tesadüf olur.bu hissede ya grup var ya da birisinin biröok yerde hesabı. bazen millete yahu banamı öyle geliyor diye sizde böyle denemeler yapın diye tavsiyelerde bulundum.kimse böyle bir deneme yapmadı herhalde ki bu konu hakkında birşey yazmadı.neyse size ütopik gelebilir ama ben bu kağadı 50 000 den satacağım inşaallah ....ben de 1 lot 2 lotlar bitmez. enka anca bunu götürüyor.zaten bütün paramıda gömmedim. inşaallah zamanımda var...ha birde şu Enka yönetiminin bir hisse alımı var. bu da bakalım nasıl sonuç verecek.görücez.ama içimden bir ses bunda bir iş var gibi geliyorda . bakalım görücez... Allah sağlık-sıhat versin ve birde zaman....iyi geceler...

6. 5.36-5.38 gidip geliyor bugün.Bir-iki aydır perşembe-cuma günleri hereket oluyor Enka'da.bugün ve yarın için hareket bekliyorum ben de .5.46'yı geçmesi lazım yükseliş bandına geçmesi için...

7.  Alıntı Originally Posted by rockwell Yazıyı Oku
    5.36-5.38 gidip geliyor bugün.Bir-iki aydır perşembe-cuma günleri hereket oluyor Enka'da.bugün ve yarın için hareket bekliyorum ben de .5.46'yı geçmesi lazım yükseliş bandına geçmesi için...
    kardeş aşağıya doğru sıralı alış girdim bakalım verecek mi?verse diye bekliyorum....

8.  Alıntı Originally Posted by ali1980 Yazıyı Oku
    ben hayatta vermem.isterse 1 krş olsun.yine alırım.ben bu kağadı inşaallah emekli olurken satacağım.bak kardeşben her birkaç lot aldığımda aşağı yönlü tepki veriyor.günlük takaslarda bakıyorum X aracı kurumu 300 000 , Y aracı kurumu 500 000 , Z aracı kurumu 200 000 almış... hep benim birkaç lot aldığımdamı düşer.bakıyorum 50 000,100 000... alanlar bana verdiği tepkinin 1000 katını vermeleri lazımdı. ama böyle bir tepki olmadı bu kadar mı tesadüf olur.bu hissede ya grup var ya da birisinin biröok yerde hesabı. bazen millete yahu banamı öyle geliyor diye sizde böyle denemeler yapın diye tavsiyelerde bulundum.kimse böyle bir deneme yapmadı herhalde ki bu konu hakkında birşey yazmadı.neyse size ütopik gelebilir ama ben bu kağadı 50 000 den satacağım inşaallah ....ben de 1 lot 2 lotlar bitmez. enka anca bunu götürüyor.zaten bütün paramıda gömmedim. inşaallah zamanımda var...ha birde şu Enka yönetiminin bir hisse alımı var. bu da bakalım nasıl sonuç verecek.görücez.ama içimden bir ses bunda bir iş var gibi geliyorda . bakalım görücez... Allah sağlık-sıhat versin ve birde zaman....iyi geceler...
    Ben 8 yildir enkadayken her yil.ucacak kacacak deniyirdu sen kalkmis 50000 den bahsediyorsun yillarin zirvesi olan 714 u gorurse durma hemen sat her sene bedelsiz veren ve nolunen bir hissede 50000 beklemek 400000 e gelmesi demek sen bu isi birak bence hedefi taaaa fizana koymussun hayal kirikligini asla dindiremezsin

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 76/364 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •