Sayfa 641/892 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu hareketli günler bir geçsin hep beraber yenilenebilir enerji sektöründeki şirketlerin ileride düşebilecek marjları hakkında konuşalım. Özellikle bu hafta kesinlikle ekran bakmamak gerekiyor. Yarın tarihi zirvesini geçmesi çok kolay olmayacaktır. Akabinde oraları destek yapması gerekiyor. Volatil sert hareketler bekliyorum. Bu sebeple ekran başında olup lot kaybetmek istemiyorum. Bu hafta olağanüstü durumlar dışında girişim elektriği takip listemden çıkaracağım ki görüp etkilemeyeyim.
    eski global beklentileri konuşmak gerekiyor.. bu konuda hem fikirim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Ramazan geçsin çayın yerine ikame edeceğim içecekler olabilir Mehmet.

Behiç Harmanlı'nın konuşmasını dinledim (twitter'den).
    Ben bu senedi beklerim, zamanı gelince satarım diyordum ama Gueno gibi 3-4 yıl elimde duracak herhalde.
    İnşallah dediklerini yapar, bende emekliliğin tadını çıkarırım....
    o günleri bekliyoruz o zaman bende twitter dan bir dinliyim bakalım. gueno evet istikrarlı bir şekilde tutacagım diyor. yıllardır bu piyasalarda neler olduğunu hepimiz biliyoruz.

olamaz diye bir şey yok..

gueno nun dedigi gibi sektörü tekrar baştan aşağı taramak lazım.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    o günleri bekliyoruz o zaman bende twitter dan bir dinliyim bakalım. gueno evet istikrarlı bir şekilde tutacagım diyor. yıllardır bu piyasalarda neler olduğunu hepimiz biliyoruz.

olamaz diye bir şey yok..

gueno nun dedigi gibi sektörü tekrar baştan aşağı taramak lazım.
    Üstad, sana zahmet linki paylaşırmısın.

Bu işler böyledir, aylarca süründürür, bir tavan yapmadı dersin, tekrar 300 görmedi dersin, bir anda yıkıp geçer oraları. Sakin olup plana güvenmekte fayda var. Burada, en fazla 10 yorumcu aynı beklentileri yazdık. Bedelsizimiz oldu, halka arzımız oluyor. Peak üretime başladı. Daha birçok beklenti gerçekleşmedi. Europower işleme açılınca görürüz kaç tavan yaptığını. Son yıllardaki halka arzlarda BIST tavan rekoru bile gelebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku

Bu işler böyledir, aylarca süründürür, bir tavan yapmadı dersin, tekrar 300 görmedi dersin, bir anda yıkıp geçer oraları. Sakin olup plana güvenmekte fayda var. Burada, en fazla 10 yorumcu aynı beklentileri yazdık. Bedelsizimiz oldu, halka arzımız oluyor. Peak üretime başladı. Daha birçok beklenti gerçekleşmedi. Europower işleme açılınca görürüz kaç tavan yaptığını. Son yıllardaki halka arzlarda BIST tavan rekoru bile gelebilir.
    https://twitter.com/SeGayat07/status...28212992434176

Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku

estf üstad bilmukabale diyelim

sagolsun arkadaşlar uzun linki de atmış güzel bir röportaj olmuş..

6. maşallah bugunku tavanda saglam salmıyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. tavanınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...gesan tarihi zirvesini geçti...agresif çıkışına devam ediyor...tebrikler dostlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 641/892 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •