Sayfa 799/1011 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. vobçuların kesin bir sistemi olmalı ve sıkı sıkı uyarsa kesin kazanır sistem zarar ettirmez, ha az veya çok getirir orası ayrı mesele bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Askerlik nedeniyle devren satılık züğürtler kahvesi. La dükkani ben meşgulken medwig taşımış zor buldum dükkanı. Tükkan zarar ediyo sinek avlıyor.

3. Yarın 5740-5750 aralığını geçebilirse 5950-6000 aralığı 1 saatte gelebilir. Özellikle son 1 saat.

Sonra 61300 - 62800 ve 6500.

YKB ne yapmaya çalışıyor bilemiyoruz.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aha buraya açıkça yazıyorum bakın

Bir vobcuya

90/60/90 en numara hatun mu diyin

Yoksa bir günde doğru pozda yüzde 6 mı diyin

Size tüm samiyetim le pozu seçeçektir

Uyuşturucudan beterdir ...

O heyacanı felan kalp atışı

Voba buluşan pozu seçer hatunu değil
    Her türlü %6 yı seçerim. Son yıllarda en büyük mutluluğu Vobdaki vurgunlardan sonra yaşadım. İşin kötüsü başka bir şey aynı hissi vermiyor. Viop yapmayın gece rüyanızda hisse senedi görürsünüz. Matriks ekranındaki koyu yeşil günün en yükseğinin yanıp sönmesi kadar haz veren bir şey yok bana da.

5. Azaltmak için ben de hobi aradım en son deriden çanta cüzdan vs yapacaktım deprem girdi araya portföy sarsıldı.

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Dikkat et Bozkurt dayı vahşi batının en hızlı silah çekenidir..Reverse long olur palanın haberi olmaz..
    Bugün makinaya gıcır gıcır cillop gibi 25739 adet yeni ceton atılmış, bi denesi benim geri kalanı big abinin olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GÜNLÜK SİSTEM...5 ocakta sat vermişti..bu gün AL verdi..buna bakarak VİOB yapılmaz ama hisse için gayet ideal gibi...mesela sistem AL iken hissede olmak ..ama sat iken tüm hisseleri satmak gibi....Tabi endekse bağlı hisseler olmalı..sonuçta kenarda dursun...

yılda 2-3 kere sinyal veriyor.ve....uzun zaman sonra al verdi..sat verdiği 5 ocakta da yayınlamıştım...GÜNAHI BOYNUNA...

son 10 sinyali doğru..11. sinyal ne olacak?

Acaba seçim fiyatlaması başladı mı?....zaten seçim fiyatlaması 30-40 gün önce başlardı..

14 mayıstan , yaklaşık 14 gün önce -sonra eğer tepeler oluşur da bu günlük sat verirse benim açımdan globalle beraber düşüş başlamış olur(dün gerekçelerimi mesajlarımda ifade ettim)...Sistemden o şekilde faydalanırım..5 ocakta bu şekilde faydalanmıştım...inşallah 2. sefer de olur.o zamana kadar sadece vob da tradeye devam..

Yeşil üstteyken al vermiyor mu bu sistem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yeşil-pembe çizgiler bildiğiniz ortalamalardır.Onların sistemle ilgisi yok.Ortalamalr çok dik trentte işe yarayabilir ama azıcık yatayda defalarca işlem yaptırır....

ortalamaların birbirini kesmesine göre olsa bu şekilde olurdu...Aşağıdaki oklar zaten göz ile görünen KESİŞİMDE sinyal vermiştir..yatayda duman eder...SELÇUK xtraderx duysun...Öyle son 5-6 sinyalle bu olmaz...bir kuralın(sistemin) %90 isabetli olması için son 80 işleme bakmak lazım..AYRINTILARI ÇOK...

Son düzenleme : ABKA; 10-04-2023 saat: 23:20.

Sayfa 799/1011 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •