Sayfa 797/1011 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: ViOP XLIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bear abi yıllar önce bir ev satmıştı Eskişehir’de

Hatta bir sayfa da açmıştı opsiyon ile o parayla birşey yapacaktı

Ne oldu bear abi o sayfa kapattın mı ?

Bear abi o zaman birşey alacaktın sanırım o para ile

Bir hedef mi ne koyduydu

O para ne oldu bear abi
    Bear abin 2018 de usd opsiyonlarda batıp üstüne portföyünün 2 katı borca girip batmamış mıydı ?
    Başlık filan açmamıştı ama. bulursan bende okuyayım o başlığı belki yapacağım/yaptığım hataları yazmışımdır okuyup ders alırım.

opsiyondan oluşan borcu 2 senede ödedi bear abin.
    arkasına fazla hırs yapıp hep tekrar para yaptı ama fazla hırs yüzünden tekrar tekrar batırdı.
    şimdi ise her 2 ayda bir artık opsiyon yapmıyacağım diyor ama yeni vadenin 3. bişlemedin 5. günü tekrar opsiyonlara bulaşıyor ve vade sonunu bir ordan bir burdan işlem yapa yapa getirmeye çalışıyor.

o para buhar oldu.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    sana destek attım, U100 tam 5100 ilken şortu dayadım,
    5700 ü u100 e çevir, rakam kaç çıkıyor ?
    çömez olarak kobya çekmiş olmayayım?
    yarın kebap+çorba parası+künefe bekliyorum, çıkış hacimsiz laaa
    Dikkat et Bozkurt dayı vahşi batının en hızlı silah çekenidir..Reverse long olur palanın haberi olmaz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Bear abin 2018 de usd opsiyonlarda batıp üstüne portföyünün 2 katı borca girip batmamış mıydı ?
    Başlık filan açmamıştı ama. bulursan bende okuyayım o başlığı belki yapacağım/yaptığım hataları yazmışımdır okuyup ders alırım.

arkasına fazla hırs yapıp hep tekrar para yaptı ama fazla hırs yüzünden tekrar tekrar batırdı.
    şimdi ise her 2 ayda bir artık opsiyon yapmıyacağım diyor ama yeni vadenin 3. bişlemedin 5. günü tekrar opsiyonlara bulaşıyor ve vade sonunu bir ordan bir burdan işlem yapa yapa getirmeye çalışıyor.

o para buhar oldu.
    hatırladım, çok talihsiz bi olaydı, yani kur üç günde yüzde 50 gitmesi değil, kırmızılı kurum kotasyon vermemişti opsiyonları kapatabilmen için diye hatılıyorum, piyasa yapıcı olmasına rağmen kotasyon girmemişti tahtaya

muhtelif riskler var bizim bu al-sat trade işlerinde, sistemik riskler var, sistemik olmayan riskler var- aravı kurumun sistemi durdu, ekranın gitti telefonun kesildi vs bissürü başka risk tehdidi altında yapıyoruz bu işleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GÜNLÜK SİSTEM...5 ocakta sat vermişti..bu gün AL verdi..buna bakarak VİOB yapılmaz ama hisse için gayet ideal gibi...mesela sistem AL iken hissede olmak ..ama sat iken tüm hisseleri satmak gibi....Tabi endekse bağlı hisseler olmalı..sonuçta kenarda dursun...

yılda 2-3 kere sinyal veriyor.ve....uzun zaman sonra al verdi..sat verdiği 5 ocakta da yayınlamıştım...GÜNAHI BOYNUNA...

son 10 sinyali doğru..11. sinyal ne olacak?

Acaba seçim fiyatlaması başladı mı?....zaten seçim fiyatlaması 30-40 gün önce başlardı..

14 mayıstan , yaklaşık 14 gün önce -sonra eğer tepeler oluşur da bu günlük sat verirse benim açımdan globalle beraber düşüş başlamış olur(dün gerekçelerimi mesajlarımda ifade ettim)...Sistemden o şekilde faydalanırım..5 ocakta bu şekilde faydalanmıştım...inşallah 2. sefer de olur.o zamana kadar sadece vob da tradeye devam..

Son düzenleme : ABKA; 10-04-2023 saat: 21:42.

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

o para buhar oldu.
    Çok geçmiş olsun bear abi

Vobta batan para vobtan başka bir yerden geri gelmiyor .

Ben çok iyi hatırlıyorum o Evi sattığın da bir sayfa açmıştın günlük ekran görüntüsü atıyor para şu kadar oldu felan diye ilerliyordun

Sonra benim yurt dışın işleri felan olunca takip edemedim

Hatta yanlış hatırlamıyorsam dubleks daire satmıştın villa mı alacağım diyordun tam geçmiş dönem hatırlayamadım ..

Geçmiş deneyimlerim diyorki abi

Her vobcu bir gün mutlaka parayı katlıyor katladığını da dur demesini bilecek

Karı çekip iş yapacak misal ev arsa araba alacak en kötü bence

Ben misal pandemi vurgunu ile yurt dışı

Geçen sene ralli vurgunu ile temettü hisseleri sldım

Ev arabaları saymıyorum

Yani abi vurdun mu birdaha vurgun o parayı çek

Çevrem de gördüğüm çoğu kişi çrkmiyor sonra kazandığının mislisini ödüyor masaya geri
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. Bu vobda terse gelip Batarsan
    Allah göstermesin insanın kendine güveni dahi gider

Hatta bu vobu yapıyorsan aileye felan dememek lazım

Yada hayati etkileyecek poza girmemek lazım

Geçmiş dönemler de birtane sevdiğim arkadaşım vardı

Onun yaşadıklarını hatırlıyorum da

O zaman bana big oğlum nereden nereye geldim diyordu

Yüklü para batırıp üstüne borçlanmıştı çocuğun yuvası felan yıkılmıştı

7. Aha buraya açıkça yazıyorum bakın

Bir vobcuya

90/60/90 en numara hatun mu diyin

Yoksa bir günde doğru pozda yüzde 6 mı diyin

Size tüm samiyetim le pozu seçeçektir

Uyuşturucudan beterdir ...

O heyacanı felan kalp atışı

Voba buluşan pozu seçer hatunu değil

8. Size yemin ediyorum sigara gibi illet bir hastalıktır

Paraya ihtiyacın olmasa dahi

Bir kere oynarsan geçmiş olsun birdaha asla bırakamazsın

Para olmaz yine bulur gelirsin masaya

O yüzden Unutmamak lazım

Kaldıraç kimyasal silahtır . kullanmasını bilmezsen önce seni uçurur aman dikkat

Sayfa 797/1011 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •