Sayfa 534/1009 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    19.60 a kadar nasıl alıyorlar .bankalar bugün hep 19.65 üzerinden sattilar.
    Geçen de söyledim, farklı farklı kurlar oluşmuş durumda, hepsi pazarlıkla daha da farklı aslında...

Şu an gördüğüm kadarıyla , yüklü dolar alacaksanız bankalardan, açık olduğunda interbank kurlarının çok hafif üzeri gerçek kur, özel müşteriye.

Döviz büroları da işte biraz altı biraz üstü....İnterbanktan alıp döviz bürosuna hala satmak mümkün...Makas kurtarıyor, bankaların merkez şubelerinde yüklü döviz oluyor aynı gün de alınır, tabi herkese vermezler, ya 1 ya da 2 gün sonra fiziki alınır, genel uygulama 2 gün, çok düşük miktarsa yine aynı gün, adamın varsa merkez şubeden aynı gün...Niye, çünkü This is Ispartaaa..al gülüm ver gülüm...

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aynı hareketin altında gözükmemesi tuhaf değil mi
    yumoş 21.61 e
    graliçe 24. 58 e vurdu
    altın tınmadı
    en yüksek 1.283 ü görmüş ama çok daha erken saatlerde
    Başkan hepsi ayrı ayrı piyasalar bunlar, bu spot parite de fx piyasalardan sadece birisi, arada bağ yok, aradaki bağ arbitraj fırsatı, imkanı. O piyasada, anlık biri yüklü asılırsa, terste yakalanmışsa, döviz bürolarından biri fx piyasada işlem yaparken sakata gelmişse, olur. Piyasalar ayrı, buradan mesela bizde verilere baka baka Dolar Topik Kuru oluşturabiliriz, Reha Bey Takasbankımız olur, paralar önce oraya oradan TL ve DTH hesaplarına EFT/Swift olur, ayrı bir kur ve makas da bizde oluşur...Misal yani..

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bunlar kimin verisi/hangi kurumun işlem fiyatı ?
    Doktor yazıyor ya üzerinde, döviz büroları, tahtakale, banka gişe, solda interbank kurları vardı kapalı kestim onları ve spot parite foreks.

4. valla dikkat etmedim..
    merkez kuru - vergi kuru orada takılı kaldım
    Memento mori

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    valla dikkat etmedim..
    merkez kuru - vergi kuru orada takılı kaldım
    Geçen gece de selamsız sabahsız kaçtın gittin, mesajım havada kaldı, ikinci ihtar

İnsan, kaçtım, çıktım der yaw..

6. Başkan bugün baktım taze, Whiskas 400 gr. 33.90, ton balıklı diğeri sığırlı...

Saykonun yokluğunu aratmayacam

Resmini de çektim de, BunuuTut çalışmıyor aktaramadım.

Laptoptan yana çok dertliyim, geçen paraya kıydım laptop aldım, gaming serisi, über...

Aaa bunun ekran kartı süpermiş dediler elimden aldılar, gene kaldık takoza...kaçtım..işim var.

7. Benim mayışın yatmasına iki saat kaldı. Pangaya yeni taşıdım da içim kıpır kıpır ondan sonra promosyon yatacak. Bu aydan itibaren borçlar sürekli azalacak. Ekim ayı gibi zerolayacağım inşallah.

Nkolay ve on fx butun gun 19.57 -58 den sattilar bunlar keriz o zaman

Sayfa 534/1009 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •