Sayfa 550/1009 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. adamlar 50bin TL'lik arabası 300bin Tl oldu diye seviniyor...

ama 50 liralık kıymanın 300tl olmasını dış güçlere, dolar lobisine bağlıyorlar...

anlatmanın, izah etmenin bile bir anlamı yok. çünkü anlamak istemiyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    İbrahim Kalın Kızılayın çadır satışının yanlış olduğunu kabul etmiş nihayet...]
    Sayın İbrahim Kalın i kutlar , kabullerinin devamını dilerim.

Sayın Hilal Kaplan a ne olmuş bilmiyordum öğrendim şaşırdım mi , hayır niye şaşırmadım bilmiyorum Sayın Hilal kaplan a ,

Bu arkadaşlar eskiden sanatçılara , sosyeteye birbirlerinin karı koca larini alırlar deye kizarlardi. Öylesine konudan bağımsız hatırladım birdenbire.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Emekliye, 2018 de 1000 TL olarak verilmeye başlanan bayram ikramiyesi seçim öncesi 2 bin TL ye çıkarıldı. Ancak bu para 5 yılda pula döndü. 2018 de 228 dolar olan ikramiye 103 dolara indi. O gün 3.8 çeyrek altın alınırken bugün bir tane bile alınamıyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber

Simdi neden kaybediyoruz diyorlar mi acaba.?

Bunlarin matematikten de haberi yok.

Emekliye %25 zam, hadi benden de % 5 ha.

Cezaevinde yatarlarken belki sorarlar kendilerine, ya hersey elimizdeydi, biz niye kaybettik.

Cevrelerinde 3 er 5 er maas alan onca danisman, paranin satin alma gucu diye birsey var, bu insanlar gecinecek demedi.

Oyle bir hinc ve nefret biriktirdiler ki, bir daha iktidar hayali kurmak soyle dursun, secimden sonra da tum ulus bunlardan sorulacak hesabin takipcisi olacak.

4. Oyle bir yikim ki, es'i benzeri gorulmemis.

Oyle bir soygun ki,on binlerce ak-trole yetiyor.

Onlar da buyuk bir gayretle, siz bu soyguna nasil dur dersiniz ulan..! dusuncesiyle, muhalif olan herkese bok atiyor.

Onlarca tarikat, ulan bir dusunceniz de Allah korkusu olsun, bu soygunun ezdigi milyonlar var, onlarin semaya kalkan ellerinin dualarinin karsiligi olmayacagini mi sandiniz.

Can veremeyin insallah.

5. Et Fiyatları roket modunda, bi an sehven yanlış yapmışlar galiba bu kadar değildir diye evds den kontrol ettim, ( Son 1 aylık artış oranı %26 mı, yıllık %140 mı, nassı yani)....doğruymuş..

https://www.tarimdanhaber.com/et-fiy...n-ustune-cikti

EVDS Nisan hariç

https://evds2.tcmb.gov.tr/index.php?...h/bie_tufe1yi/

Bu et fiyatlarını geçen 6 ay öncesine kadar baskılamışlar bi şekilde, ya ithalatla ya iç dengelerle nasılı bilemiyorum, bu şekilde eski enflasyon verisini düşük gösteriyorlar, buna %25 kira artış oranı sınırlamasını da ekleyin, datada bu %25 mi kullanılıyor yoksa gerçek piyasa kira artış oranı mı, onu da bilemiyoruz kapadıkları için verileri. +Giyim enflasyonunda da bi dümen var.

Hülasa, bu baskılanan şeyler, sonradan aslına rücu ediyor diyelim.

Artık hangi market deposunu basarlar, hangi et entegresini vatan haini ilan ederler vatandaşı kandırmak için bilemiyecem.

J.P.Morgan seçimden hemen sonra dolar 24-25 sene sonu 34 demiş....ben de inşallah o kadarıyla kalır diyorum.

6. Bu da süt ürünleri EVDS..

Kasım 2021 de 583 olan endeks, şu an 2068, faiz sebep enflasyon sonuç (tabi tam tersten)

Ne için...yandaşa düşük faizli bedava kredi verecem diye..Bu şekilde üretim artmışmış, işsizlik önlenmişmiş...%19 du bizim enflasyonumuz...20 yıldır siz yönetiyorsunuz..

7. Post

Göprüden şu kadar araç geçse de geçmese de misali dogg mogg, ziha miha, naturel kaz maz işlerinde hazine garantisi var mı?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Et Fiyatları roket modunda, bi an sehven yanlış yapmışlar galiba bu kadar değildir diye evds den kontrol ettim, ( Son 1 aylık artış oranı %26 mı, yıllık %140 mı, nassı yani)....doğruymuş..

https://www.tarimdanhaber.com/et-fiy...n-ustune-cikti

EVDS Nisan hariç

https://evds2.tcmb.gov.tr/index.php?...h/bie_tufe1yi/

Bu et fiyatlarını geçen 6 ay öncesine kadar baskılamışlar bi şekilde, ya ithalatla ya iç dengelerle nasılı bilemiyorum, bu şekilde eski enflasyon verisini düşük gösteriyorlar, buna %25 kira artış oranı sınırlamasını da ekleyin, datada bu %25 mi kullanılıyor yoksa gerçek piyasa kira artış oranı mı, onu da bilemiyoruz kapadıkları için verileri. +Giyim enflasyonunda da bi dümen var.

Hülasa, bu baskılanan şeyler, sonradan aslına rücu ediyor diyelim.

Artık hangi market deposunu basarlar, hangi et entegresini vatan haini ilan ederler vatandaşı kandırmak için bilemiyecem.

J.P.Morgan seçimden hemen sonra dolar 24-25 sene sonu 34 demiş....ben de inşallah o kadarıyla kalır diyorum.
    Bu et fiyatları inanılmaz ipin ucunu kaçırdılar 400 den aşağı sucuk yok bugünlük yarın ne olur belli değil tavukda yavaş yavaş tırmanıyor , et ortalama 300 üzeri oldu iyice şaşırdılar , damat koşşş nebatiye yardım et Nebati yapamadı gözlerine baktım olmadı , uyudum uyandım olmadı .
    Mehmet Şimşek ten yardım dileniyorlar su aczin boyutuna bakın , bunu yaparken de ama gösterge faizini düşük tut amca dayı yiyen borçları yuzduruuyoruk demişlerdir.O da teşekkürler isim başımdan aşkın şimdi müsait değilim , hayırlı işler size demiş.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 550/1009 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •