Sayfa 423/678 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 5418 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Uzak dur bu şirketten o zaman zorla aldırmamışlardır sana sanırım. Senin üstün bence bir hayli açık kalmış sen verilen demeçleri pek takip etmiyorsun sanırım dokunmasınlar sonra buralarda bir de öyle ağlamayasın. Bak o zaman bu kadar naifte yazmam.

Neyse çok laflar ederimde etmicem. Sonra yazdıklarımı kavrayamayıp taraf olduğumu sanacak kafalar çok memlekette.

Tusaş a yapılan işlerde mi peşkeş? iyi ki bir Cats veriyor BAYKAR a. Bu işlerin hala bir takım çalışması olduğunu her şirkete farklı görevler verildiğini tek elden siyaset üstü üst bir akıl ile koordine edildiğini anlamamak için bakmak bakarken gözleri kapamak lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. zamanında da thy zarar üstüne zarar yazyordu ne olduda bu kadar kar yazdı yok dolar arttı eyvallah onunda etkisi vardır ama unutmayın yeni hava limanınada karşıydı bazıları şimdide aselsana gelecek sıra telsiz üretmekten nerelere geldi ve bizim bilmediğimiz neler yapıyor herşeyin bir zamanı var hayırlı kazançlar hepinize y.t.d değildir.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,432
    ASELSAN yabancı oranı 13 Nisan % 30,14. 14 Nisan 2023 % 30,57.
    Fark % 0,43. Hisse kapanış 52,90 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye F-16 savaş uçaklarının iletişim sistemi taktik veri bağlantı ağlarının modernizasyonuna onay verdiğini Kongre'ye iletti

5.  Alıntı Originally Posted by Gordon Gekkoo Yazıyı Oku
    ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye F-16 savaş uçaklarının iletişim sistemi taktik veri bağlantı ağlarının modernizasyonuna onay verdiğini Kongre'ye iletti
    https://www.borsagundem.com/haber/ab...-adimi/1734638
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Bist30 0.36 düşerken ASELSAN 1.61 düşmüş yine ne anlatıyorsun sen.
    Ben burdayım bu aptal in çıklardanda kazanıyorum açıkçası ama ASELSAN gibi bir devi alıp unutmak istiyorum sadece.
    F-16 alınması felan bişey değişmez. Kafa değişecek yönetimdeki iktidardaki önce. Çok yazdım anlayana ama hala üstün açık kalmış dokunurlar felan diyorsun şaka gibi. Neyse herkesin bildiği kendine uzun süredir benim taktiğim tutuyor, inşallah bir gün senin taktiğinde tutar ki oda işime gelir)
    Sonuçta herkes bir beklenti ile burada ama polyannacılığada gerek yok, yada anlatmaya gerkye yok görüyorsunuz diyelim )

7. Eleştirilerin değerlendirmelerin hep yanlış kendinden başka kimseye de faydası yok.

https://www.hisse.net/topluluk/misc.php?do=showrules

Kural 5 kime ne senin al-satlarından? Burada yarattığın çizgi bile yanlış. Herkes aynı anda al sat yapabilir mi? Yaparsa ne olur.

O kadar meram anlatıyoruz ısrarla kafan hep aynı kafa. Başkalarına gelince eleştiri gani.

Haziran 1,3 Usd olan hisse bugün 2,68 USD ben yazmaya başladığımdan bu yana. her ne zaman böyle bir gün olsa gelip yazıyorsun ama hisse piyasadan fazla yükselmiş ya da az düşmüşse hiç yazmıyorsun bahsetmiyorsun bile.

1,3 USD olmuş 2,68 USD neyini beğenemedin çok pardon?

Evet üstün açık kalmış onu da zamanı vakti gelince anlarsın. Bizim seninle aynı kulvarda olmamız mümkün değil. Sen herkesin gördükleri ile takılmaya devam et. Benim düşüncelerim sana uymaz. Sen aynı kendi kulvarında devam et.

KKM var al yatırımcıyı da bence yorma buralarda.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 18-04-2023 saat: 00:45.

Hayal dünyanda yaşamaya devam et sen. En dip ve en tepeyi al hesap yap böyle. Ne zaman hisse düşse yada düşecek olsa abuk subuk link paylaşıp, haber paylaşıp duruyorsun, böyle mi faydalı oluyorsun yatırımcıya. Hisseyi seçim propoganda aracına dönderdiler ama onu bile beceremediler ters tepti, millet şirkettende yönetimindende hatta haksız yere hükümetten de nefret eder hale geldi. Kaç defa dedim temettü desen 15 kuruş, geri alım desen yok, ihracat özele... Kendi elleriyle büyüttükleri şirketi sırf özeller için harcadılar. Sen öyle devam ben böyle.

Sayfa 423/678 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •