Sayfa 268/506 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1. Makaledeki can alıcı nokta burası:

Creating a gold-backed digital currency would take another step in the process of abolishing the Federal Reserve system by attacking it from the bottom up - pulling the rug out from under it by working to make its functions irrelevant at the state and local levels, and setting the stage to undermine the Federal Reserve monopoly by introducing competition into the monetary system.

Kabaca çevirisi:

Altın destekli bir dijital para birimi oluşturmak, Federal Rezerv sistemini aşağıdan yukarıya saldırarak ortadan kaldırma sürecinde bir adım daha atacaktır - işlevlerini eyalet ve yerel düzeylerde alakasız hale getirmeye çalışarak altından halıyı çekerek ve para sistemine rekabet getirerek Federal Rezerv tekelini baltalamak için zemin hazırlayacaktır...

Teksas bu kanunu geçiremeyebilir ama bunu Çin veya BRICS yaparsa Dolar'ın tabutuna ilk çivi çakılmış olacak diye düşünüyorum...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

2. Bu grafiği de koyalım buraya. $2075 geçilirse gerisi gelecek...

Bazıları grafiklerden hazzetmiyor olabilir ve ben de çok çok biliyorum diye söylemiyorum ama görünen köy kılavuz istemez demiş atalarımız...

3. Akenerji ile ilgili de bir şey eklemek gerekirse köşedeki elektrikçiyi satın alıp, şişirip, borsaya açacak olsam bu ortamda piyasa değeri daha yüksek olurdu... :kahkah:

Köşedeki elektrikçiyi buraya getirsek, enerji piyasası hakkında az da olsa bilgi verirdi...

Bazıları gibi berber dükkanı geyiği yapmazdı

5. Anlaşılan forumun elektrikçisi sensin, berberi ben...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Köşedeki elektrikçiyi buraya getirsek, enerji piyasası hakkında az da olsa bilgi verirdi...

Bazıları gibi berber dükkanı geyiği yapmazdı
    Son düzenleme : Chetuo; 16-04-2023 saat: 17:49.

6. Birinci haber Finlandiya'da yapımı 18 yıl süren 1600 MW'lık nükleer santral ile ilgili. Finlandiya'nın elektrik tüketiminin %14'ünü karşılayacak ve Norveç ile İsveç'den aldığı elektriğin yerine geçecek...

İkinci haber Almanya'nın son nükleer santrali ile ilgili. Oradaki kapanışlarla ilgili yorumda biri diyor ki: Daha onyıllarca çalışabilecek bir tesisi kapatmak aptallığın zirvesidir...

"Switching them off when they could run for years longer really is the height of stupidity."

Bu arada bizim nükleer santralimizin ilk ünitesi, ki yapımı sadece 3-5 yıl sürdü, yakında üretime geçmek üzere. Avrupa'nın aptallığının ters tarafında olduğumuz için ülke olarak şanslıyız...

Dünyayı saran havanın içinde hacimsel olarak %0.04 oranında bulunan karbondioksit yükseliyor diye çığlıklar atılırken kapatıyorlar. Gerçekten salaklık...

https://news.yahoo.com/18-years-euro...133144140.html

https://news.yahoo.com/germany-shuts...171647989.html
    Son düzenleme : Chetuo; 16-04-2023 saat: 17:53.

değerli berber hocam,

cemaat sizin madagaskardaki hidroelektrik potansiyeli konusundaki yorumunuzu da merak ediyor. vaktimiz yeterse sıra gelirse tayvandaki komür santrallerine de deginirseniz cok makbule geçer

bay wasaban

cw enerji halka arz oluyor.
    fiyat tespit raporuna bakabildiniz mi

analar ne fiyat değerleme uzmanları doğuruyor

aynı arkadaş bir ara bize de gelse, şoyle okkalısından bir değerleme yapsa!!!

offf 10 milyar dolara kadar yolumuz var

Sayfa 268/506 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •