Alıntı Originally Posted by bymehmet Yazıyı Oku
Kapanisla islem yaptığınızı varsayarsak kodunuz aşağıdaki şekilde modifiye edilmeli. Orjinal alış sinyali tek barın tarandığı kesişim tarzında ise bu sinyali atlayıp sonraki trene binersiniz, şayet büyük küçük tarzı her barda sinyal tarıyorsa işleme geç girme olasılığı var.

PHP Code:

var Sistem.GrafikVerileri;
      var 
indb Sistem.Momentum(1);
      var 
islemBar 0;
      var 
sonAlisFiyati 0f;
      for (
int i 1v.Counti++)
      {

int barSayisi islemBar;
         if (
barSayisi 0)

indb Sistem.Momentum(barSayisi);

if (
inda[i] > && SonYon != "A" && (c[i] > sonAlisFiyati 1.005 || c[i] < sonAlisFiyati 0.995))
         {

SonYon "A";

Sistem.Yon[i] = SonYon;

islemBar i;

sonAlisFiyati v[i].Close;

}
         if (
c[i] < indb[i] && SonYon != "F")
         {

SonYon "F";

Sistem.Yon[i] = SonYon;

islemBar i;
         }
      } 
Telegramdan ss attığınız mesajı alabiliyorsanız yapmanız gereken tek şey mesaj değişkenine islemi eklemek

PHP Code:
string mesaj "............................................." Islem
gibi.

Hocam mometum /telegram örneği için teşekkür ederim. Momentumun sonucu aşağıdadır. Bir sistem daha çıkacak.Biraz daha hızlanacak.

Diğer taraf için, uyarınız için teşekkürler. Sistem her barda tarıyor hocam.
not olarak belirtmek isterim. getirinin bir önemi yok benim açımdan. Çünki belli bir lot sayısına ulaşana kadar çalısacak sistem.
thy 10bin ile başlayan sistem senede bir kere lot attırımı ile 5 senede geçen sene sıfır çekmesine rağmen 70bine çıkıyor.
if (inda[i] > 8 && SonYon != "A" && (c[i] > sonAlisFiyati * 1.005 || c[i] < sonAlisFiyati * 0.995))

Hocam yukarıdaki örnekten gidersem;
1.işlem 5,16 alış 5,15 satış sonalışfiyatı() =0/ satış gerçekleştikten sonraki sonalış fiyatı 5,16 olur
2.işlem 5,25 alış 5,12 satış sonalışfiyatı (-1) =5,16 (inda>8 ve şuanki alış fiyatı > sonalışfiyatı(-1)*1.005 işlemi açar
3.işlem 5,25 alış (ilk şart doğru ve şartın gerçekleştiği işlem fiyatı ile biröncek işlem fiyatı aynı olduğundan -bu kısım sağlamadığından işlem yapmayacak.
4.işlem 5,25 alış (örnek olsun diye) (ilk şart doğru ve (enson gerçekleşen alış fiyatı 5,25 ile işlemin gerçekleştiği fiyat aynı oldugudan gene işlem açmayacak)
yardımızın için şimdiden teşekkür ederim.
5.işlem indi>8 gerçekleşip alış fiyatı en son geröçekleşen alış fiyatı olan 5,25de misalen %05 büyük yada küçük olduğunda işlem açar